Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? Kifejtés a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? Kifejtés a kérdésben.

Figyelt kérdés
Sziasztok 21 éves fiú vagyok ,és az a gondom, hogy benne vagyok egy párkapcsolatban 4 hónapja ,és van egy olyan problémám,hogy elkezdett a hajam foltokban hullani. Teljesen ki vagyok ,és a barátnőm hiába mondja,hogy nem zavarja ,azért engem eléggé kikészít. És lehet csak azért mondja,hogy nem zavarja,hogy ne bántson meg. Én nem akarom őt akarata ellenére kapcsolatban tartani ,bár nagyon szeretem. Szerintetek mi a teendő ? És ti mit csinálnátok ilyen helyzetben mint a férfi mint a nő szerepében ? Lányok titeket zavarna egy férfi aki ilyen gondokkal kűzd ? Fiúk ,ti elengednétek ? Hiába mondják,hogy a belső fontosabb ,de ilyenkor nehéz elhinni . Köszönök minden választ :)
2009. jún. 20. 16:12
 1/9 anonim ***** válasza:
Abszolút nem engedném el a helyedbe, ha szereted. Gyógyszertárba vagy dm-ben lehet kapni ilyen hajnövesztő cuccokat. De mondjuk nem ártana ha elmennél egy olyan emberhez aki ilyesmivel foglalkozik.
2009. jún. 20. 16:16
 2/9 anonim ***** válasza:
Elfutnék a bőrgyógyászhoz.
2009. jún. 20. 16:20
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Úristen!! Ekkora baromságot még életemben nem hallottam: Hajhullás miatt megszakítani a kapcsolatot. Ez most komoly? Ennyire külsőség centrikus világban élünk? Ha dúl a love, és őszintén szeretitek egymást, akkor hogy juthat ilyesmi eszedbe.. Ne haragudj az ellenségesnek tűnő hangnemért, de ezen most kicsit felhúztam magam.. Nehogy elengedd, de ha ő teszi meg ezt fordítva, akkor meg sem érdemel. ; )
2009. jún. 20. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
te jól vagy?? szereted azt a lányt?? miért nem mész orvoshoz?? nem egyszerűbb lenne meggyógyulni, mint szakítani??lehet valami gyulladásod van, és ettől hullik, menj el háziorvoshoz, ő majd beutal a megfelelő helyre..
2009. jún. 20. 16:23
 5/9 A kérdező kommentje:
Volt ilyen még kiskoromban ,és akkor kivették a mandulámat , természetgyógyászról természetgyógyászra jártunk , góckutatásra, de nem volt eredménye ,és nem találtak semmit.Mindig ha volt valami új dolog,elmentünk megnézetni. Körülbelül 2 éve kezdett visszanőni normálisan ,és most megint kezdődik :(... És szóval ki tudja ,hogy lesz e akárminek is eredménye megint... :(
2009. jún. 20. 16:27
 6/9 A kérdező kommentje:
És köszönöm a harmadik válaszolónak főleg ,ő megnyugtatott valamennyire :)Én is reméltem mindig ,hogy nem egy külsőségcentrikus világban élünk. De akit szeretsz neki a legjobbat szeretnéd. :( És a többeieknek is köszönöm.És még várom a válaszokat.És igen nem engedném el,mert nagyon szeretem és úgy tűnik ő is engem ,de ha nem lesz eredménye semminek ,és örökké ez lesz ? Bocs ,de tényleg ki vagyok borulva teljesen :(
2009. jún. 20. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:

ha ezért ott hagy akkor nem is szeretett igazán

ne engedd el mert utána szenvedni fogsz a hiányátol. meg persze ő is. ha szeretitek egymást észre se fogjátok vennni:)

2009. jún. 20. 16:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Egyébként meg egyre nagyobb divat a kopaszság. Tudom, hogy ez téged nem vigasztal, de emiatt tényleg nem kell aggódnod. Ha szeret, akkor kopaszon is szeretni fog.
2009. jún. 20. 20:35
 9/9 anonim ***** válasza:

3. válaszoló:

El sem tudod képzelni, mennyire örülök, hogy segíthettem.

Tényleg ne csüggedj, mert ennél sokkal nagyobb tragédiák is léteznek az életben. Ha jobban belegondolunk, rengeteg ember létezik a Földön, aki mindenét odaadná, hogy csak annyi problémája legyen, hogy hullik a haja. : ) Ez a kis kellemetlenség más szemszögből nézve nagyon is eltörpül. Szeressétek egymást, legyetek boldogok! Csak ez számít.

2009. jún. 21. 00:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!