Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Segítség! Nagy bajba vagyok. Mit tegyek?
Néha gondolkodni is kellene...
Miből gondolod, hogy az 5 hónapos nem szeret?
aki hülye, vessen magára
nagyon szeretheted a pasidat, ha simán azt mondtad egy másiknak, hogy leszel a barátnője
Manapság már facebook-on kezdenek el járni a fiatalok? Tudod mit? Az egyikkel járt igazából, a másikkal meg facebook-on... jézusom... az is lehet, hogy az a másik srác csak próbára akart tenni, még az is lehet, hogy a kettő pasi összeszövetkezett ellened... de tudnék még kitalálni összeesküvés elméleteket, csak semmi értelme...
Hogy lehet az, hogy az első szereted (mert ha szeretnéd, ilyen ki sem csúszott volna a szádon a másodiknak, vagyis a kezeden, vagy mit tudom én) és a másodikért meg rajongasz? Ha én szeretek valakit, ráadásul 5 hónap után, akkor rá sem nézek másra, még ha korábban tetszett is az illető. Szerintem hagyd mindkettőt, és keress egy harmadikat.
Kicsikém! Remélem soha a büdös életben nem leszel ennél nagyobb bajban, mint most! És hidd el, ez jókívánság a részemről...
Most nem bajban vagy, hanem egy halál ciki helyzetben, amin később jót fogsz röhögni, de addig még leég a pofikádról a bőr, mire kimászol belőle. De ha ennyi sütnivalód van, akkor hajrá, nyilván azt is megoldod majd valahogy.
Kedves 3. válaszoló: úgy lehetséges, hogy még csak 13-14 éves, és érzelmileg még nem stabil. Minden pasira, aki kicsit tetszik neki, azt hiszi szerelmes. Közben persze nem így van, de ő így éli meg.
Kedves kérdező, döntsd el melyik kell, de nem hinném, hogy bármelyikkel is egy húzamosabb kapcsolatot kéne tervezned.
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!