Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy a vonzalmat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a vonzalmat, erős vágyat csak az egyik fél érezze?

Figyelt kérdés

Tehát lehet olyan, hogy ez nem kölcsönös? Ilyenkor a kémia nem oda-vissza működik, tehát KÉT ember vonzódik egymáshoz és nem csak az egyik a másikhoz... na értitek...

Persze ezt olyan esetekre értem, ahol nem lesz semmi a dologból, mert tegyük fel nem lehet valamilyen oknál fogva.

2012. ápr. 19. 10:01
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
Írd le privátba a történetet és hogy miért nem lehet közöttetek semmi sem! Ha szeretnéd... sorstárs :-)))
2012. ápr. 19. 12:07
 32/34 anonim ***** válasza:

Jó,de csak akkor,ha te is leírod a te történetedet,segítesz a leírtak alapján valami támpontot adni.

Egyébként annyira hasonlít a két szituáció,nem lehet,hogy egy férfi hülyít minket?Csak vicc.:D

2012. ápr. 19. 12:33
 33/34 A kérdező kommentje:
Oké, én is leírom neked. Biztos, hogy nem ugyanarról van szó, az enyém nem jár már jegyzetekért... :-D Várom a levelet!
2012. ápr. 19. 12:43
 34/34 anonim ***** válasza:
A világ egyik legszarabb helyzete az ilyen. Velem az történt, hogy találkoztam valakivel, aki olyan szerelmes lettem és úgy kívántam, hogy el sem bírtam korábban képzelni, hogy ilyen létezik. Én is azt éreztem, amit te, hogy a vonzalom az én javamra erősebb, de azért csak összejött velem a srác, mondván, hogy annyira jófej, kedves és normális lány vagyok. Együtt voltunk másfél évet, aztán kibökte, hogy nem akarja folytatni, mert sose tudott igazán belémszeretni. Ha ezt előre tudom, hogy így lesz, bele se mentem volna a dologba. Sokkal egyszerűbb lett volna még az elején elfogadni, hogy ő nem lobbant lángra irántam és kész mint majdnem 2 évvel később, mikor egy csomó emlékem volt már róla. Szerintem engedd el ezt a pasit, most még könnyebb.
2012. ápr. 19. 14:28
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!