Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy a vonzalmat, erős vágyat csak az egyik fél érezze?
Tehát lehet olyan, hogy ez nem kölcsönös? Ilyenkor a kémia nem oda-vissza működik, tehát KÉT ember vonzódik egymáshoz és nem csak az egyik a másikhoz... na értitek...
Persze ezt olyan esetekre értem, ahol nem lesz semmi a dologból, mert tegyük fel nem lehet valamilyen oknál fogva.
Kedves kérdező!
Ezt az utolsó kommentedet nem igazán értem.
De...egyébként,lehet igazad van,akkor újra elérhetetlenné teszem magam,ha így izgalmasabb.
Úgy értettem, hogy csak addig érdekli őket a dolog, amíg ki nem derítik, hogy viszonzásra talál-e az érzés, de ez ugyanígy ránk is igaz lehet... lehet, hogy ha megtudnánk, hogy kellünk nekik, akkor már annyira nem is érdekelne... nem tudom.
A komment második részét (cinikusság) egy másik válaszadónak szántam!
Nem értem,mi ebben a cinikusság.
Jól esett volna,ha felhív,hogy:
-Kati,otthon leszel,oda léphetek a jegyzetért meló után?
-Szia Pisti,igen itthon vagyok,gyere érte nyugodtan.
Kaputelefonon felcsönget,és leviszem neki a jegyzetet.
Ehhez is bátorság kell,vagy mi?
Ja igen,én írtam a jegyzettel kapcsolatos összes kommentet.
De én is valami olyasmit érzek,hogy csak addig érdekeljük,amíg ki nem derül számukra,mit érzünk...
Persze,lehet,hogy elfoglalt volt,bár szerintem nem mert idejönnni valamiért,ezért zavar ez a dolog annyira.
Szóval,mintha benne is lenne valami,és ezért kerül.
Mert ha semmit nem érezne,és semmi bibi nem lenne,simán idejött volna minden zavar nélkül,nem?
Nálunk először ő adott jeleket,márha ezek jelek,mert én sokszor nem tudom elhinni,tényleg annak vegyem-e őket vagy sem.És ebbe tényleg az a rossz,nem tudom,mit lépjek,számon nem tudom kérni,mivel 50-50%,ha akarom így magyarázza,ha akarom úgy.
Én sokszor "visszautasítottam",mivel nálunk is lehetetlen,hogy bármi legyen kettőnk közt.
Tehát nem én kezdtem belészeretni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!