Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy a vonzalmat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a vonzalmat, erős vágyat csak az egyik fél érezze?

Figyelt kérdés

Tehát lehet olyan, hogy ez nem kölcsönös? Ilyenkor a kémia nem oda-vissza működik, tehát KÉT ember vonzódik egymáshoz és nem csak az egyik a másikhoz... na értitek...

Persze ezt olyan esetekre értem, ahol nem lesz semmi a dologból, mert tegyük fel nem lehet valamilyen oknál fogva.

2012. ápr. 19. 10:01
1 2 3 4
 21/34 A kérdező kommentje:
Van valami ebben az elérhetetlen=izgalmas dologban... akinél meg ezek a dolgok kicsapják a biztosítékot, hát kívánom neki, hogy kerüljön ő is ilyen helyzetbe egyszer, talán akkor nem fogja ennyire cinikusan látni a dolgokat, ha a saját bőrén tapasztalja :-(
2012. ápr. 19. 11:20
 22/34 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Ezt az utolsó kommentedet nem igazán értem.

De...egyébként,lehet igazad van,akkor újra elérhetetlenné teszem magam,ha így izgalmasabb.

2012. ápr. 19. 11:24
 23/34 A kérdező kommentje:

Úgy értettem, hogy csak addig érdekli őket a dolog, amíg ki nem derítik, hogy viszonzásra talál-e az érzés, de ez ugyanígy ránk is igaz lehet... lehet, hogy ha megtudnánk, hogy kellünk nekik, akkor már annyira nem is érdekelne... nem tudom.

A komment második részét (cinikusság) egy másik válaszadónak szántam!

2012. ápr. 19. 11:30
 24/34 A kérdező kommentje:
Jaj, értelek... a jegyzetes hozzászólást is te írtad... csak első olvasatra úgy tűnt, mintha valaki kiakadt volna a témán és beszélgetés fonalán :-))))
2012. ápr. 19. 11:32
 25/34 anonim ***** válasza:

Nem értem,mi ebben a cinikusság.

Jól esett volna,ha felhív,hogy:

-Kati,otthon leszel,oda léphetek a jegyzetért meló után?

-Szia Pisti,igen itthon vagyok,gyere érte nyugodtan.

Kaputelefonon felcsönget,és leviszem neki a jegyzetet.

Ehhez is bátorság kell,vagy mi?

2012. ápr. 19. 11:34
 26/34 A kérdező kommentje:
Nem, teljesen félreértesz... megpróbálom elmagyarázni. Azt hittem, hogy a te hozzászólásod után (nem vitte vissza a jegyzetet) valaki más írt egy hozzászólást, hogy ő már teljesen kiakad ezektől a dolgoktól, hogy mi ilyeneket bemesélünk magunknak, és ilyenekből vonunk le következtetéseket, hogy ő hozta vissza a jegyzetet, vagy sem... szóval arra gondoltam, hogy az a valaki cinikus azzal, aki így szenved egy bizonytalan érzéstől. De rájöttem, hogy azt a hozzászólást is te írtad, mert már nálad veri a ki biztosítékot az, hogy most mi a francért nem tudta ő visszavinni, ha mondjuk ő is érez valamit irántad... na jól belezavarodtam :-) remélem érted.
2012. ápr. 19. 11:38
 27/34 A kérdező kommentje:
Hogy itt most a bátorság hiányzott-e vagy sem, azt mi innen ki nem derítjük :-) talán nagyon elfoglalt volt...
2012. ápr. 19. 11:40
 28/34 anonim ***** válasza:

Ja igen,én írtam a jegyzettel kapcsolatos összes kommentet.

De én is valami olyasmit érzek,hogy csak addig érdekeljük,amíg ki nem derül számukra,mit érzünk...

Persze,lehet,hogy elfoglalt volt,bár szerintem nem mert idejönnni valamiért,ezért zavar ez a dolog annyira.

Szóval,mintha benne is lenne valami,és ezért kerül.

Mert ha semmit nem érezne,és semmi bibi nem lenne,simán idejött volna minden zavar nélkül,nem?

2012. ápr. 19. 11:46
 29/34 A kérdező kommentje:
Na igen, de mi van ha pont az zavarja őket, hogy érzik, nekünk tetszenek, és mivel ők nem így viszonyulnak, ezért nem is akarnak bonyodalmat... erre is gondoltam már, talán ez a reálisabb, és nem az, hogy az érzéseik elől menekülnek...
2012. ápr. 19. 11:50
 30/34 anonim ***** válasza:

Nálunk először ő adott jeleket,márha ezek jelek,mert én sokszor nem tudom elhinni,tényleg annak vegyem-e őket vagy sem.És ebbe tényleg az a rossz,nem tudom,mit lépjek,számon nem tudom kérni,mivel 50-50%,ha akarom így magyarázza,ha akarom úgy.

Én sokszor "visszautasítottam",mivel nálunk is lehetetlen,hogy bármi legyen kettőnk közt.

Tehát nem én kezdtem belészeretni.

2012. ápr. 19. 12:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!