Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátom, de időről-időre erős vonzalmat érzek egy másik fiú iránt ami aztán pár hét alatt lelankad. Miért van ez? Mit tegyek? Veletek is van így néha?
hát szerintem az van, h kicsit hiányzik a kaland neked.
Nálam is ez van...
5 éve vagyok a párommal, megcsalni nem fogom, de sokszor eszembejutnak a régi "szép idők" amikor még randizgattam csávókkal...
Tiltott gyümölcs...Nekem is van egy ilyen srác(inkább férfi )az életemben...
Nekem ő azért,mert ő valamivel idősebb,mint én és valójában soha nem kaphattam/tom meg. (pár csók elcsattant,még mikor nem voltunk együtt a párommal de amúgy semmi)
Álmodozni szabad néha,nem?:D amúgy meg szeretem a páromat már évek óta,és nem hagynám el senkiért:)
23/l
szerintem sok lánynak van az életében ilyen "titkos pasi" akiről álmodozik néha napján.
De míg csak álom, addig nyugodtan ábrándozhatsz róla :D
szia! ez tök normális, nekem is van ilyen, pedig házas vagyok...olyan könnyes-vidám érzés...és amíg csak ennyi, addig nincs semmi baj :)
28/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!