Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon szeretem a barátom, de időről-időre erős vonzalmat érzek egy másik fiú iránt ami aztán pár hét alatt lelankad. Miért van ez? Mit tegyek? Veletek is van így néha?
Azért a 2 nem ua.Mert ha meglátok 1 nőt ok. utána fordulok de utána el is felejtem.De ezek a nők úgy fantáziálnak más pasikról hosszútávon h van párjuk.
Hangsúly a hosszútávon-on.
Gondold el a szitut.Amikor a barátnőd/feleséged megkérdezed h mi a szitu?És ő a szemedbe hazudja h drágám csak te csak téged és senki mást.És közbe meg hónapok/évek óta másról álmodik.És valószínű ha lehetősége lenne rá azonnal dobná szét a lábát álmai lovagjának.
Azért mekkora aljas hazug ótvar qurvák a nők.
Tényleg 1 fas. nem elég nekik.
Azért én köszönettel tartozom ennek az oldalnak h felnyitotta a szememet.
Basszus itt mennyi nő van aki csak azért van a párjával h ne legyen 1edül.Meg az itteni kérdések és a rájuk adott válaszok néha ledermesztettek.És még a férfiak a bunkók meg akik folyton fére kefélnek?
Basszus esküszöm tényleg minden nőben ott rejlik az aljas fas.zopó qrva.Csak idő kérdése h mikor jön elő.
De ha álmodozol másról és ez édes szenvedés.Akkor minek vagy a pároddal?Vagy ha rákérdezne h elhagynád-e másért gondolom előadnád neki h téged ?soha te vagy a....és ha az az illető akiről álmodozol szólna h na most lehet úgy hagynád ott a párod mint annak a rendje.
Tényleg ócska fas.zopó qrva minden nő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!