Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Létezik, hogy a vonzalmat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy a vonzalmat, erős vágyat csak az egyik fél érezze?

Figyelt kérdés

Tehát lehet olyan, hogy ez nem kölcsönös? Ilyenkor a kémia nem oda-vissza működik, tehát KÉT ember vonzódik egymáshoz és nem csak az egyik a másikhoz... na értitek...

Persze ezt olyan esetekre értem, ahol nem lesz semmi a dologból, mert tegyük fel nem lehet valamilyen oknál fogva.

2012. ápr. 19. 10:01
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:

Akkor két dolgot tehetsz:

1) Bevallod neki szemtől szembe az érzelmeidet. Na persze nem kell letámadni vele, hogy te már régóta mélyebb érzelmeket táplálsz iránta. Ehelyett inkább felvázolhatnál egy "mi lenne, ha szituációt" neki kettőtökről.

A többi már csak rajta múlik.

2) Ha nem akarsz színt vallani neki, legyen bármi rá az okod, akkor pedig vagy el kell fogadnod a kapcsolatotokat olyannak, amilyen jelenleg is, vagy meg kell próbálnod elfelejteni.

Ha nem lépsz valamelyik irányba, csak gyötrődni fogsz, magadat kínzod. Már most is kétségek közt vagy, ahogy írod.

Beszélned kell vele. Ha nem vagy közömbös számára, biztos nem fog elhajtani, vagy rossz szemmel nézni rád, még akkor sem, ha részéről ez nem szerelem.

2012. ápr. 19. 10:50
 12/34 anonim ***** válasza:

szerintem csak bemagyarázod magadnak...ha együtt vagytok azt mondod érzed , hogy kedvel. Próbálj meg vmi olyat tenni amikor vele vagy amit eddig még nem. pl: simogasd meg a lábát, karját, haját akármilyét, mosolyogj rá közben, mondd el neki milyen szép ma. ha ebből nem vágja vagy erre nem lép, akkor lehet nem úgy tetszel neki, de akár még jól is elsülhet.Ha nem teszel lépéseket sosem derül ki. Gondolom szeretnéd ha kiderülne!:)

sok sikert:)

2012. ápr. 19. 10:53
 13/34 A kérdező kommentje:

Én vagyok a nő.

Attól félek nagyon, hogy az eddigi jó viszonyunkat teszem kockára azzal, ha színt vallok! Márpedig sok minden köt össze minket, elsősorban egy jó kapcsolatnak mondanám, mármint olyan értelemben, hogy jó vele jóban lenni, mert olyan körökben forog. Ezért is nem szeretném magamra haragítani.

A gond, amiért nem lehet közöttünk semmi sem az, hogy nem vagyunk függetlenek :-(

Volt már olyan, hogy kicsit félreérthető voltam vele, amin egyáltalán nem sértődött meg, vette a lapot, de ez még nem jelent semmit sem.

Igaza van annak, aki szerint el kell felejtenem, minden este el is határozom magam, hogy ha reggel felkelek, új lappal indítok és megpróbálom elkerülni, de már dél körül alig várom, hogy újra lássam, és csak kínzom magam...

2012. ápr. 19. 10:59
 14/34 anonim ***** válasza:

Nahát,mintha ezeket én írtam volna.

Szerintem nagy a valószínűsége,hogy a másik fél is így érez,és pont azér viselkedik ő is így,mert attól tart,nem lehet semmi a dologból.

És biztos,hogy érzi a zavart nálad.

Pont ugyan így vagyok.Már gondolkodtam,írjak-e ki kérdést.

Esetleg ha van kedved,privátban írhatsz részleteket,hátha tudok tanácsot adni,nekem is jól jönne. Én abszolút nem tudok a helyzettel mit kezdeni.

2012. ápr. 19. 11:00
 15/34 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

A te esetedben tudod, hogy a másik fél is úgy érez?

2012. ápr. 19. 11:03
 16/34 anonim ***** válasza:

Ebben az esetben is én vagyok a nő (utolsó).

Jelen pillanatban fogalmam sincs hogy érez.

Szerintem a vonzalom megvan oda vissza.

Eddig voltak "jelek".

A héten történt valami,ami elgondolkodtatott.(Nem jött egy jegyzetért,ami fontos lett volna neki.)

Végül egy közös ismerősünk jutatta vissza a jegyzetet.

Csak ez most furcsa.Kicsit olyan,mintha kerülne,és nem tudom,miért.Egyébként sok igaz ránk,amit te is írtál magatokról.

2012. ápr. 19. 11:09
 17/34 A kérdező kommentje:
Na látod, ezekkel a helyzetekkel nem tudom mit kezdeni. Mikor nekem is szükségem van valamire tőle, és mondom neki, hogy majd elmegy érte valaki, nem ne jöjjön, csak szóljak és majd hozza ő :-) aztán meg alig akar rámnézni ha többen vagyunk az adott helyiségben :-( de millió ilyen van... vagy ha beszélünk, zavarban van és olyan mintha nem is akarná lezárni a beszélgetést, máskor meg úgy rohan, hogy csak a hátát látom... ezek az ellentmondások készítenek ki teljesen...
2012. ápr. 19. 11:13
 18/34 anonim ***** válasza:
Lehet ez azért van,mert amíg elérhetetlennek hiszik ezt a dolgot (akár a pasik is),addig minden szép és jó,aztán,ha egy kicsit közeledsz feléjük,megijednek,hogy úristen,mi lesz,ha valósággá válik,és mit kezdjenek akkor az egésszel.Másra nem tudok gondolni.(utolsó)
2012. ápr. 19. 11:14
 19/34 anonim ***** válasza:
Én ezektől már megőrülök.Most ez a jegyzet dolog kicsapta nálam a biztosítékot.
2012. ápr. 19. 11:17
 20/34 anonim ***** válasza:
Na igen,és ilyen ellentmondásos helyzetben vagy időszakban nem tudom eldönteni,én lennék-e ennyire hülye és ennyire rosszul értelmeztem volna eddig.
2012. ápr. 19. 11:19
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!