Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Varok ra! De nagyon nehez,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Varok ra! De nagyon nehez, mit tegyek? Csak vele szeretnek lenni!

Figyelt kérdés
vissza költöztem a szülövarosomba,mert ugyereztem cserben hagyott.Szakitottunk majd titokban meg is talalkozunk es beszelünk. De ez nekem keves,nekem ő az alom nő.Benne megtalaltam mindazt amit keresek de nem jo igy,hogy 2honaponta lathatom olyan 10percre. En feladtam miatta a sulit,harcoltam a kapcsolatunkert de meg is 120kmre vagyok tőle es rossz. 16 eves parom most az a legujjabb ,hogy varjak ra 2evet es eggyutt leszunk. De en nem birom ki addig nagyon rossz es hianyzik. Megfogadtam hogy boldogga teszem ahogy tudom de 2naponta este könnyekkel alszom. Nem tudom mit tehetnek. Csak vele akarok lenni :( 18F
2012. ápr. 19. 00:12
 1/10 anonim ***** válasza:
mi értelme volt feladni a suli, áruld már el? :D most ugy gondolod, h ő kell, de nem sokaig fog ez tartani, gyerek vagy még.. meg ő is..
2012. ápr. 19. 00:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy... Azzal járnál a legjobban, ha elfelejtenéd.(tudom, könnyű ezt mondani)
2012. ápr. 19. 00:17
 3/10 tetris ***** válasza:

Butaság volt feladnod a sulit. Egyébként is olyan fiatalok vagytok még, nem késtetek le semmiről. Ha ő is szeret téged, akkor meg fog tudni várni, amíg együtt lehettek. Addig neked is tessék türelmesebbnek lenni! Talán így tesz próbára benneteket a sors, hogy képesek vagytok-e egymásra várni.

Egyébként meg nem is kell addig várnotok. Hiszen közeleg a nyári szünidő, és akkor többet találkozhattok.

Ne legyél már ilyen mafla, hogy egy lány miatt sirdogálsz!

Most inkább a tanulásra összpontosíts, hogy jó legyen az évvégi bizid, és az érettségidre is készülnöd kell. Valszeg neki is van mivel foglalkoznia mostanság a tanulmányait illetően. Addig türelem, nyugalom. Majd nyáron mehettek mindenfelé kettesben, és boldoggá teheted.

Addig meg ne búslakodj már!

2012. ápr. 19. 00:20
 4/10 A kérdező kommentje:
csak ha vege az iskolajanak akkor talalkozhatunk,titokban. Nem mehet sehova! Amikor 1ut voltunk a telefon,laptopjat elvettek töle es nem mehetett sehova!.. Ezert vaok ilyen,bocs am meg nem mafla tul erzelmes,talan (szegyenlös smily) ahogy vissza költőztem szulövarosomba nem vettek fel suliba
2012. ápr. 19. 00:48
 5/10 tetris ***** válasza:
Kérdd el a barátnője telefonszámát, és azon hagyhatsz neki üzenetet, majd a barátnője átadja neki. Ez elég nyakatekert megoldás, de legalább izgalmas lesz, hogy mikor kapja meg az üzeneteidet. Így közvetve tudtok értekezni egymással addig is, amíg nem találkozhattok. De mostmár tessék lefeküdni, mert nagyon késő van, és holnap iskola!
2012. ápr. 19. 00:52
 6/10 anonim válasza:

1. Ha veled akarna lenni, akkor mar reg egyutt lennetek. 2. A sulit abbahagytad?eztte sem gondolhatod komolyan. 3. Egyik lany sem er annyit, hogy ennyit kuzdj erte.

VolT egy srac, aki nagyon tetszett nekem (lany vagyok), de en nem neki. Viszont egy ido utan legjobb baratom lett, de mivel feltekeny voltam azokra a lanyokra, aki tetszett neki, ezert minden aprosagon osszeveztunk. Na es most kb 5honapja nem lattam, ezert hagytam. Eleinte nehez volt, de aztan egyre konnyebb. De kb egy hete ujra talalkoztunk... veletlen.

Ha a sors azt akarja h egyutt legyetek, akkor ugyis megtalaljatok egymast... majd ;)

ja, es folytasd a sulit.

2012. ápr. 19. 06:54
 7/10 A kérdező kommentje:

Szeptemberben kezdem újra Salgótarján városában.

Ezek csak ilyen kisebb dolgok voltak. tettem elég hülye dolgokat is és lehet akkor másképp alakul de ez van,akkor ugyéreztem nem áll ki mellettem és haza jöttem. Itthon bátyámnál pedig nem azt kaptam amiért jöttem..

2012. ápr. 19. 10:42
 8/10 anonim ***** válasza:
És ő hol lakik?
2012. ápr. 19. 13:20
 9/10 anonim ***** válasza:

Várhatsz rá, de ez nem azt jelenti, hogy addig nem élhetsz. Ha együtt kell lennetek, együtt fogtok lenni, lehet csak évek múltán, de akkor már remélhetőleg olyan tapasztalatok lesznek a hátatok mögött, amik egy harmonikus kapcsolat megteremtéséhez szükségesek.

Tudod, ha nincs minden rendben, akkor ez még nem a vége : ) Kitartás, csak idő kérdése minden.

2012. ápr. 19. 20:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Találkoztunk le mentem hozzá 15-percért utaztam 120km-ert de erre az anyja felhivta és még vele se tudtam lenni :(
2012. ápr. 20. 23:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!