Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » A bőr alá ültethető implantátu...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bőr alá ültethető implantátumról szeretnék többet megtudni ami elv 3 évig véd? Minden infót szívesen várok

Figyelt kérdés

nemrég hallottam róla hogy van egy olyan módszer (ösztálytársam mesélte) hogy a bőr alá beültetnek vmi implanátum félét és az 3 évig véd.

A barátnőm nővérének már van csak ő angliában csináltatta és ott ingyenes de elv magyarországon is lehet ilyet kapni csak persze nem ingyen.

remélem tudtok segíteni :)

2011. márc. 17. 20:14
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
szerintem ilyen nincs ez kamu:D
2011. márc. 17. 20:20
 2/9 anonim válasza:

szia.Igen a hír igaz.

Az egyik ismerősőm is csináltatott ilyet,de ő is itt kinn Angliába.A felkarodba adják be injekció segítségével,ne kérdezd hogyan mert én sem tudom elképzelni. De azt tudom hogy ilyen folyadékot adagol a szervezetednek,ami elvileg 3évig véd a teherbe eséstől,gondolom ezután kicserélik.

Úgy kell elképzelni ezt a dolgot mert én is csak láttam meg hallottam róla,hogy ilyen párnás szerűségű tárgy aminek a van egy szivacsos része gondolom ez tartalmazza a folyadékot.

Meg van rajta egy húr rész úgy mond nem tudom ezt másképp fogalmazni.

Azt mondta az ismim hogy amikor csinálták neki akkor eléggé fájt,meg utána is amikor használta a kezét.

De ez nem nyújt 100%-os védettséget sajnos.

Ennyit tudtam róla,remélem segítettem valamennyit.:))

2011. márc. 17. 20:24
 3/9 A kérdező kommentje:

és azt nemtudod véletlenül hogy magyarországon ven-e erre lehetőség ?

de am sztem a gyógyszer sem ad 100%-os védettséget

és az ismerősödnek ingyen csinálták vagy kellett neki fizetni érte kint ?

2011. márc. 17. 20:29
 4/9 A kérdező kommentje:
egyébként köszi :)
2011. márc. 17. 20:29
 5/9 anonim válasza:
Tudtommal itt kinn ingyenes. Itt kinn a fogi gátló,abortusz is az. Magyarországi lehetőség van e erre nem tom.De esetleg menj el egy nőgyógyászhoz ő biztos jobban fel tud világosítani ez ügybe.((:
2011. márc. 17. 20:34
 6/9 A kérdező kommentje:
a nőgygyógyászt már kérdeztem de ő nemtud erről semmit :/
2011. márc. 17. 20:45
 7/9 anonim válasza:

akkor csak úgy tudnál csináltatni,ha kijönnél ide és megcsináltatnád itt.csak az a gáz hogy előtte ahozz kell national instruance number,meg fedél a fejed felé amíg meg csinálják.

más ötletem nincs:(sorry

2011. márc. 17. 20:50
 8/9 A kérdező kommentje:
nembaj azért köszi :)
2011. márc. 17. 20:53
 9/9 anonim válasza:
nm:))
2011. márc. 17. 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!