Szeretnék segítséget kérni az itt lévő okosabb emberektől várok.2x4GB-os RAMal windows 32 biten csak 3.17GB-ot ír ki a ténylegesnek belerakott 8ból.64 bites rendszerreljó de máshoz 32-es kell. Mit tegyek hogy 32bitesen 8gb legyen?
Minden 32 bites rendszer esetenként csak 3,5 vagy éppen 3 gigának látja a ramot,sehogy se lehet beállítani hogy többet lásson.
64bites rendszer kell.
A virtuális memóriát viszont belehet állítani.
"a win 7 például 32biten 3gb ig kezeli a ramot"
"Minden 32 bites rendszer esetenként csak 3,5 vagy éppen 3"
A 32 bites rendszer 4 giga memóriát képes címezni, de ebe beleveszi a cache memóriákat is, és a VGA fedélzeti memóját, nagyobb prioritással mint a ramot.
Amúgy nem, nem fut minden 32 bites program 64-en, csak a legtöbb, de van ami csak 32-n megy.
Amúgy ha jól tudom lehet valahogy "trükközni" a gondoddal kapcsolatban(amiben nem nagyon hiszek), de még nem nagyon láttam a gyakorlatban, esetleg keresgélhetsz a neten...
Lehet vergődni, akkor is akad olyan program ami csak 32biten fut, de kérdező amit te használsz TUTI olyan?
Egyszerűbb lenne ha tényleg feldobál egy64 bites rendszert.
OFF: Emberek, kezdett olyan érzésem lenni Hart első válasza felett olvasgatva, mintha pár idióta kérdező szabadult volna be válaszolgatni.
Figyeljünk a helyesírásra, meg arra, hogy CSAK azt írjuk le, amiben biztosak vagyunk.
Kösz.
ON: Csak ismételni tudom az előttem szólókat. 64 bites rendszert neki, az úgy is kezeli a legtöbb 32 bites programot.
G.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!