Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Miben tér el a gamer egér a...

Miben tér el a gamer egér a hagyományostól, és miért olyan drága?

Figyelt kérdés
Nem szoktam játszani,ezért kérdezem.
tegnap 21:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Rövidebb válaszidő, állítható felbontás, strapabíróbb mikrokapcsolók, több gomb ami konfigurálható.
tegnap 22:17
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

- Anyag használat (izzadás miatt), hogy véletlenül se csússzon meg a kézben akció közben.

- Gombok élettartama, mert az akciók alatt nagyobb terhelést kapnak a mikrokapcsolók, mint súlyban és klikk számosságban.

- Szenzor pontossága és felület követési tulajdonsága. Képesnek kell lekövetni a hirtelen rántásokat, és ugyan oda vissza térve az egér mutatónak is ugyan ott kell lennie. Ezt egér teszteknél nagyban hozzájárul az értékeléseknél.

- Magas kommunikációs ráta, akár 1000-8000 adatpont közlés per másodperc, a holtidők minimalizálására.

- És persze a márka ára, ahogy az apple adja el 40%-os profit rátával az eszközeit.

tegnap 22:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Könnyebb, pontosabb, jobban testre szabható, és nem a legvacakabb kínai alkatrészekből rakják össze. Készülnek vezeték nélküliek és forrasztás nélkül cserélhető kapcsolósak is belőlük (mint ami pl. nekem is van). Lehet rajta RGB is, de ez a működésben semmit sem befolyásol, és nekem annyira nem is jön be

Amire vigyázni kell: nem minden egér "gamer", amit ezzel reklámoznak! Sok köztük a hulladék, erről jellemzően a nagyon alacsony ár árulkodni szokott.

tegnap 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
Az árában. Egy nullával több van benne.. 😁
ma 00:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!