Szeretnék segítséget kérni az itt lévő okosabb emberektől várok.2x4GB-os RAMal windows 32 biten csak 3.17GB-ot ír ki a ténylegesnek belerakott 8ból.64 bites rendszerreljó de máshoz 32-es kell. Mit tegyek hogy 32bitesen 8gb legyen?
Írni sem tudok már...
"[...], hanem arról, hogy[...]"
" Hart első válasza felett olvasgatva, mintha pár idióta kérdező szabadult volna be válaszolgatni. "
WTF? Tudom hogy fáradt vagyok, de most ki az idióta? Sorry, nem megy már a dekódolás.
"" Hart első válasza felett olvasgatva, mintha pár idióta kérdező szabadult volna be válaszolgatni. "
WTF? Tudom hogy fáradt vagyok, de most ki az idióta? Sorry, nem megy már a dekódolás.
"
Ömm, a fenti soraimat megírom másképp is: "Feletted olvasva..." innen már ismered. A te kommented volt ez első tényeken alapuló teljesen az igazságot (legjobb tudomásom szerint) visszaadó hozzászólás. Nem, még véletlenül sem neked szántam az "idióta" jelzőt. Mondjuk nem is szántam senkinek, csupán hasonlatként használtam egy építő jellegű kommenthez.
Amúgy sose értettem a 4x százalékodat... Mindegy, én azért mindig adok zöld pacsit, hogy javulj kicsit, mert látszik, hogy te tényleg értesz itt a dolgokhoz... :)
G.
Am bocsi nem akartalak én kérdőre vonni, csak hosszú volt a napom, lassan le is fekszek(előre is jó éjt mindenkinek), csak már megtanultam itt a GYK-n ha vita van jobb 11 előtt végezni :)
Amúgy én is találkozom a neveddel itt, és te is kapod tőlem a pacsit(amit én is köszönök, legalább egy valaki), hiszen jó látni egy komment végén azt hogy"G."(értsd: az már jó hsz volt).
Am az arányom meg tükrözi a népszerűségemet ami nem épp nagy, de hát na...
Am még egyszer bocsi nem vallatni akartalak, és jó éjt mindenkinek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!