Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit is kellene tennem? Nem akarom látni. Mit tegyek hogy lerázzam?
barátommal 1,5évig jártunk.
az elején kamuzott nekem, fentvolt 1 társkeresőn, szerettem a mai napig szeretem nehezen de akkor megbocsájtottam neki.
Most minap kiderült h fentvan 1 külföldi közösségi oldalon, hozzátartozik h nemis tudja a nyelvet, elkezdett hazudozni h a barátai ajánlották az oldalt, meg akarta mutatni de eljátszotta h nem fogadja el az oldal a jelszavátr, letörölték, me eszembe jutott h tuti hazudik max másik cimmel regelt. Ergo azért nem mutatta meg met van mit rejtegetnie.
Betelt a pohár aztmondtam, ennyi legyen vége.
Csak nem hagyott. Ma kiváncsiságból csináltam egy kamus közösségi profilt 1 csaj néven legyen a kamu álnév X.
X el bejelelöltem barátomat, nem igazolt vissza, de megöktem, visszabökött. Kiváncsi voltam kikez6d-e velem vagyis megcsalna-e
Beszélgetni kezdtünk, nyomultam. Az elején nem ment bele a dolgokba, de kedves volt, meg láttam h tetszik neki h azt irom h jó pasi... nos utána csak feszegettem h van-e kapcsolata mondta h most ért véget neki (velem) és nem akar újat, a dolog odáig ment h kértem válasszon köztem (ex ője) és köztem X között. Azt irta ismerkedik velem (XEL) de senkit sem választ. Ilyet irt h "megismernélek és késöbb eldönteném h járnék-e veled vagy sem"
Itt elég volt, felhivtam elmondtam neki h köszönöm én voltam X és velem beszélt hallottam, h lebklokkol, elkezdett hadoválni.
Ezek után nemtudnék benne megbizni... szóval mondtam h hiába szeretem ő nem szeret engem erről ennyit, legyen vége.
Nagyon összevesztünk engem hozott le hibásnak h én biztos pasizok az ál fiókkal meg támadással védekezett. És letagadta h miket irt...
Nagyon csúnyán beszélt velem, miután megtudta h én voltam, ugy kezelt mint 1 k*rvát... bezzeg mikor Xként rtam neki egy vadidegennel szebben beszélt.
Leirta hogy holnap ő márpedig idejön hozzám adja vissza a cuccait, és igenis beszéde van velem. Ezek után ő van felháborodva, miután kiderült h ő csalna meg engem?
Itthon elmondtam mivan, apám aztmondta nemérdekli, igaza van barátomnak, megérdemlem, és ő tuti nem véd meg ha holnap idejön.
Nem akarom látni, nekem ez ígyis elég megalázó, én sosem csináltam ilyet vele, azért csináltam ál oldalt mert ő juttatott idáig a 2értelmű gyanús kamuival.
mit tegyek HA HNAP IDEJÖN? NEM VAGYOK KÖTELES BEENGEDNI ELEGEM VAN H AZT CSINÁL AMIT AKAR. ELÉG MEGALÁZÓ EZ NEKEM IGYIS, UGY KEZEL MINT 1 LEPRÁST. FÉLEK HOGYHA TALÁLKOZZUNK TETTLEGESSÉGIG MEGY. NEM AKAROM LÁTNI ELGEM VAN H ILYENKOR ERŐSZAKOS.... LEHET ELŐBB KÉNE GONDOLKODNI.
bocsi hosszú lett:(
Ja és hajtogatja h márpedig SZERET. ÉS X-nek azért irta h nem választ senki közt mert ENGEM SZERET kamuzott megint össze vissza.
Ha nem szeret, mert ezek szerint tuti nem, akkor miért mondja mégis miért lóg rajtam? MIEZ AMIT MÜVEL????
Nagyon szeretem és fáj, de ha most nem lépek ki ez csak rosszabb lesz....
VÁLASZOLOK HA KÉRDEZTEK CSAK KÖNYÖRGÖM SEGITSETEK H MIEZ??
eloszor is nyugi...
sajnos igaza van az apádnak és neki...
gondoljunk csak bele...ő regelt egy kulfoldi oldalon....biztos nem gondolta komolyan...te meg ezer szakítassz vele? ez azt jelenti hogy nem szereted eléggé...://
ez meg főképp bunkoság...csinalsz egy profilt hogy megnézd massal kavarna-e...
gondoljunk bele...ha rád irna egy tök jofej pasi, aki még nyomul is raadásul most szakitottal...te bizonyára köcsog lennél vele mi? es meg aztse mondta hogy járna az x-el.... es te ezer felhivod es balhet csapsz...es csodalkozol hovy eroszakos...
ha egyszer szakitottál vele utána mier erdekelt hogy massal jarna-e? utanameg felhivod...gratulalok...agyi szinted nem tobb egy 9 éves kislánynal....
megérdemled! es igenis beszélj vele! szanalmas vagy bocsi...:/
előző vagyok még mindig...a legröhejesebb meg az hogy most itt adod hogy nemakarsz vele talizni stb...akkor mier erdekel még mindig? 0.o ha nemakarod őt akkor szrd le!
nemkell itt kibeszélni..! nekedse esne jol!
szakítás ide vagy oda, ha igazán szeretne nem irta volna a lánynak h kivel járna és kivel nem hanem tömören azt irta volna
"Kösz nem kellessz mást szeretek" de még ehhez is gyáva h egy idegent visszautasitson.
Ráadásul az üzit se én irtam neki Xel hanem ő irt rám h ismer-e tehát ő kezdte a beszélgetést, szóval ennyi
irtam neki hnemtudom visszaadni a cuccát (adathordozó) mert péntekig kell. irta smsben h akkor szombaton elviszi ha kell ha nem
VELEM SZEMBE HIRTELEN MILYEN HATÁROZOTT, DE X-EL SZEMBEN TÖK TALPNYALÓ VOLT, ennek forditva kellene lennie:(
Kicsit fáj h nem jön hnap, biztosan nehéz lesz elfelejtenem, de muszáj. Ennek már semmi értelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!