Mit kéne tennem? Valaki segítsen?
HOSSZÚ, DE MEGÉRI ELOLVASNI!!!!!!!
Szóval. Édesanyámnak lassan 5 éve van egy párja... Én ezt az embert nagyon nem bírom. Akkor megutáltatta velem magát, mikor a testvérem 18. születésnapját ünnepeltük (szűk családi vacsora) ő akkor kb. féléve volt együtt Anyukámmal! Anyukám élettársának a testvérének a fia is itt volt a vacsoránál, és játszottam a kisgyerekkel, és meglökött egy kicsit én meg poénból megütöttem! NEM FÁJHATOTT NEKI, ALIG ÉRTEM HOZZÁ! Mikor ezt anyukám élettársa meglátta megfogott engem a nyakamnál fogva, és felemelt... Véraláfutásos lett a nyakam, sokáig sálban jártam. Aztán fokozódott a helyzet. Oké, aláírom én sem bántam vele mindig kellőképpen, sokszor szakítottak miattam, de végül mindig kibékültek! Kezdtem megutálni a szokásait, hogy a lehetetlent is megakarja magyarázni, meg hasonlók. Közben apukám meghalt. Ő végig mellettünk volt, és ez nagyon tetszett benne, hogy kitartó volt, mikor anyukámmal úgymond. padlón voltunk! Aztán egyszer anyukámnak az élettársának a testvére, kiment Budapestre dolgozni, mert nem volt olyan fényes anyagi állapotban, és próbáltunk segíteni neki. És ANYUKÁM BÁTYJÁNAK beszélt ki engem... 10-11 éves lehettem, mikor lementem nyaralni az élettársához 2-3 napra, és mint minden 10-11 éves kislány festegeti magát a tükör előtt szépitkezik... És azt mondta a testvére, hogy úgy viselkedtem mint egy k.va! Itt anyukámnál betelt a pohár, és begyógyszerezte magát, rá ivott, elvitte a mentő! (Eleinte is küzdött alkohol problémákkal, de én végig mellette voltam, ahogyan az élettársa is!) Szóval itt már súlyos volt a helyzet, elvonókúrára járt, és sikerült letennie az alkoholt. Egyik este elment anyukám az élettársával vacsorázni, és az élettársa vett neki egy pohár bort. Itt megint elkezdett inni. Aztán újévkor megfogadta, hogy nem iszik többet. Sikerült is neki... Egy darabig! Anyukám élettársa, kiment Svédországba dolgozni. Ez a második alkalom, hogy külföldön dolgozik, és amikor nincs itthon velem nincs semmi probléma, nyugodt vagyok stb... Mikor itthon van, hiszti rohamokat kaptam, ha nem engedett el anyu valahová! Ráadásul a folyamatos idegeskedés miatt pszichológushoz kell járnom. És kiment Svédországba dolgozni, anyu eleinte alkohol mentes sört vett, aztán egyik nap felidegesítette egy bizonyos személy és vett magának alkoholt! Jó, megígérte, hogy többet nemfog! Dehogynem! Minden másnap megivott két üveg töményet... Így 14 évesen nagyon rossz végig nézni mindezt! De én erős vagyok, eltűrök mindent!:) Elvileg most március 15.-én meg kellett volna kapnia a fizetését, de nem jött még meg, és anya ezt kicsit furcsállta, kiborult, leitta magát annyira, hogy elvitte a mentő! Én 4 és fél éven keresztül néztem, hogy "kihasználja" anyát! Anya ittas állapotban mondta,hogy írjunk egy üzenetet az élettársának a lánytestvérének! Megírtam benne minden fontos dolgot! Másnap reggel anya megbánta az egészet, és mondta, hogy húzzam ki valahogy! Írtam a csajnak egy bocsánatkérő levelet, hogy erről anya mitsem tud, és hogy legyenszives ne szóljon neki! Azt mondta, hogy nem hagyja hogy egy olyan " senkiházi " mint én bántsa anya élettársát! Elkezdtünk veszekedni elmondott engem is és Édesanyámat is minden riherongy k.rvának, de erre anya azt mondta, hogy hagyjam! Csak nem hagyom hogy engem,de főleg anyukámat le k.vázza! Anya kibékült az élettársával és úgyérzem minden kezdődik előlről! Kezd kicsit NAGYON sok lenni ez nekem! :(
Mit csináljak?????
14/L
Átkérheted magad apukádhoz. Anyukádat ne állíts be szentnek, mert ő nem képes kidobni ezt a sz@rjancsit, aki kislányokon éli ki as szadizmusát.
Anyukád léphetne de nem mer. Kérj segítséget az osztályfőnöködtől, mielőtt még meg leszel erőszakolva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!