Kezdőoldal » Számítástechnika » Egyéb kérdések » Valaki segítsen légyszi! Mit...

Valaki segítsen légyszi! Mit kéne tennem, hogy ne szaggasson?

Figyelt kérdés
Van egy netes játék, ami valami okból elkezdett szaggatni, pedig nem szabadna, mert a legrosszabb gépen is elfut kb...Java-ból a legfrissebb van fent, nettel tuti nincs gond(50mb).Már valamelyik nap feltettem ezt a kérdést, de 2 válasz érkezett:ccleaner+gép újratelepítése, ccleaner kezdtem, semmit sem javított majd újraraktam a gépet, de ez sem javított rajta...Mit kéne tennem?Vagy ha frissítenem kell, akkor hol?
2012. jan. 13. 19:04
 1/8 anonim ***** válasza:

Milyen játékról van szó?

Ez így elég kevés

2012. jan. 13. 19:05
 2/8 A kérdező kommentje:

Runescape(nem valaki közismert, azért nem írtam)

De egy p1-es gépen is elfut, ráadásul ezen a gépen fél éve még játszottam vele

2012. jan. 13. 19:07
 3/8 A kérdező kommentje:
Valamit nem tudsz ajánlani?
2012. jan. 13. 19:20
 4/8 A kérdező kommentje:
De ezt sosem értettem...Valamit kérdeztek, kb 5 percen belül ott a válasz, de arra semmi reakció...Ha úgysem néztek vissza, akkor minek kérdeztek!?
2012. jan. 13. 20:41
 5/8 anonim ***** válasza:

1.Nem lógok folyamatosan itt,ezért nem válaszoltam

2.Azért kérdeztem hátva valaki másnak hasznos lesz és tud segíteni..

Amúgy ennek több oka is lehet..

Pl. terhelt a szerver?Vagy vírusos a géped,nincs feltelepítve a legújabb vga driver...

2012. jan. 13. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:

Jól van bocsi, ez nem elsősorban Neked szólt, csak már rengeteg kérdéssel jártam így...Pl mp4-ről kérdeztem, valaki visszakérdezett->pár percen belül válasz, de Ő azóta se válaszolt...(Fél éve)

Egyébként nem hiszem, hogy vírusos lenne, mert egy újratelepítés a vírusokat is kiszedi, nem?Server leterheltség biztos nem, mert elég nagy cég áll mögötte(nem tudom jobban megfogalmazni)ráadásul el sem jut odáig, hogy servert váltsak, mert kb 10 perc mire betölt, eddig max 10 sec volt...(Töltés után lehet váltani)

Ezt a frissítést pedig hol kell megcsinálnom, vagy leszednem?

Bocsi a kérdésekért, de én ezzel a játékkal játszok 6 éve, kisebb-nagyobb szünetekkel, gyakorlatilag csak emiatt van számítógépem...

2012. jan. 13. 21:09
 7/8 anonim ***** válasza:

Ha formázod a HDD-t akkor leszedi a vírusokat..

Próbáltál már ezen kívűl más mmorpg-t is?Ami hasonló ehhez,csakhoz kizárhassuk a szerver leterhelését..

Vagy lehet,hogy magával a netteddel van a baj,esetleg a routerrel..

2012. jan. 15. 00:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, kiderült mi a baj.A vírusirtó valami okból lefogta a játékot, engedte futni de nagyon lelassította.Pedig nem írt ki semmi figyelmeztetést, és csak a java-t kell futtatnia hozzá, szóval nem értem miért...Így hát vírusirtó nélkül kell játszanom:D
2012. jan. 15. 12:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!