Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy éreztessem a fiúbarátomma...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy éreztessem a fiúbarátommal, hogy belé szerettem?

Figyelt kérdés

Bele szerettem az egyik fiúbarátomba. Folyton hülyülünk, nevetünk, de komoly dolgokról is eltudunk beszélgetni. Nem tudom, ő mit gondol rólam, de én szerelemféleséget érzek iránta. Nem szeretném,hogy biztos legyen benne,mert ha ő nem így érez,akkor pofára esek,szóval csak finom utalgatások kellenének. Tippek?

18/L

2012. ápr. 18. 21:33
 1/4 anonim ***** válasza:

Apró érintések mindig jók,akár a haját ha megsimogatod, vagy a vállát, ez még nem feltétlen félreérthető.

Meg mondjuk,ha köszönsz neki,akkor integess neki:), esetleg ha éppen előzékeny,kedves volt veled,akkor dicsérd meg,pl így-De aranyos vagy!:))

2012. ápr. 18. 21:36
 2/4 anonim ***** válasza:
és közben nézz is a szemébe+mosolyogj+lassítsd is le a mozdulatot egy kicsit, hogy ne átlagos-sima haveri legyen. :)
2012. ápr. 18. 21:38
 3/4 anonim ***** válasza:

A de aranyos vagyot véletlenül se mondd, az amolyan kis prüntyi prüntyi vagy hatású. Éreztesd vele azt, hogy ő férfi melletted, megbízol benne, szükséged van az erejére, segíteni ebben, abban. Nem mersz arra menni, de ha Veled tart, az jó, mert mellette biztonságban érzed magad.

Természetesen nőt is választunk társnak, de olyan nőt keresünk, aki mellet mi vagyunk A FÉRFI.

2012. ápr. 18. 21:40
 4/4 anonim ***** válasza:
én is ilyen cipőben járok.... Hihetetlenül szeretem egyik fiú barátomat... Jóban vagyunk.. de szeretném, ha több lenne mint barátság... Én még nem csináltam semmit... nagyon félénk vagyok ilyen téren... pedig legszívesebben a nyakába ugranék.
2012. ápr. 18. 21:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!