Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan éreztessem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan éreztessem vele, hogy tetszik?

Figyelt kérdés

Nem szeretném megmondani neki (nem is merném ..) azt szeretném, ha magától jönne rá. Mit csináljak, hogy rájöjjön?

Aki nagyon vicces kedvében van, máshol adja ki magából, kultúrált válaszokat kérek ! Előre is köszönöm ! :) 15/L

2011. dec. 13. 20:49
 1/4 anonim ***** válasza:
Rohadtul nem vagyok vicces kedvemben, úgyhogy nem is fogok viccelődni. Szóval, ne várd, hogy a sül galamb a szádba repüljön.. Tenni kell érte, adj neki jeleket, figyelj oda rá, miket szeret, beszélgessetek, stb. Érdeklődj iránta, dícsérgesd néha stb. Figyeld a reakciót. De ne nyomulj, kifinomultan kell csinálni ezt az egész műveletet. Sok sikert!
2011. dec. 13. 20:54
 2/4 anonim ***** válasza:
Az első kommentben minden hasznos dolog le van írva!
2011. dec. 13. 21:00
 3/4 anonim ***** válasza:
A lényeg az, hogy add önmagad és légy határozott. Végül is én is csak azt tudom mondani, mint a másik fórumozó. Arra viszont tényleg figyelj oda, hogy ne nyomulj nagyon keményen (ne bámuld guvadó szemekkel és ne zaklasd telefonon). Főleg arra, hogyha elhívod randizni, légy ápolt és jó megjelenésű. Én azt mondom, hogy hívd el randira, de tartsd szemed előtt, hogy KIZÁRÓLAG pozitív dolgokról beszéljetek. A többi jön magától. SOK SIKERT! :)
2011. dec. 13. 21:00
 4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válaszokat, igyekszem megfogadni őket! :)
2011. dec. 14. 15:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!