Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem akar bulizni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. a párom 23 éves.

másfél éve vagyunk együtt és ez idő alatt 1!!!-szer voltunk bulizni.(fél órára,mert másnap ment dolgozni) én megértem,hogy fáradt .én sem vagyok az a nagy bulizós ,de szerintem ehhez kicsit fiatalok vagyunk még. mit tegyek??

2012. ápr. 18. 10:00
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
a kirándulás is csak igérgetve van.mindig kitalál valami nagyon jó programot aminek örülök és utánna semmi nem lesz belőle.
2012. ápr. 18. 10:49
 12/22 anonim ***** válasza:

"azt mondta ,hogy ha hozzáköltözöm akkor másképp lesz ,mert ha énszeretnék akkor szivesen eljön velem"

Sajnos nem lesz másképp, mert ő nem ilyen. Nem akarok vészmadárkodni, de ha nem akar menni, akkor nem fog menni, pont. Szerintem felesleges összebútoroznotok, így nem sok értelmét látom.

"Menjetek kirándulni. Sokkal értelmesebb elfoglaltság."

Ugyanannyira értelmes elfoglaltság, csak tudni kell értelmesen bulizni. Abszolút pártolom mindkettőt.

2012. ápr. 18. 11:15
 13/22 anonim ***** válasza:
Nos kinek mi. Zenére vonaglani és piálni egy rakás izzadó ember között minden csak nem kikapcsolódás nekem. Én sem mennék ilyen helyre, az más hogy össze sem jönnék olyannal aki ilyen helyekre jár.
2012. ápr. 18. 12:38
 14/22 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Az szubjektív, hogy kinek mi a jó. A kérdezőnek a buli, ezért oda szeretne menni. Nem nehéz megérteni.
2012. ápr. 18. 13:53
 15/22 A kérdező kommentje:

leirtam,hogy nekem kávéház is megfelelne vagy akármi

nem egy zsúfolt discot kellene elképzelni

2012. ápr. 18. 13:58
 16/22 anonim ***** válasza:
Ha valaki azt mondja bulizni akar, akkor nem a kávéházra szoktak az emberek gondolni. Van egy kis képzavar.
2012. ápr. 18. 14:40
 17/22 anonim ***** válasza:

"Nos kinek mi. Zenére vonaglani és piálni egy rakás izzadó ember között minden csak nem kikapcsolódás nekem. Én sem mennék ilyen helyre, az más hogy össze sem jönnék olyannal aki ilyen helyekre jár."

Gondolom, te voltál a kirándulós. Ez esetben kinek van kedve bogarak között gyalogolni a semmibe, megizzadni aztán megfázni, végül kullancsot keresgélni? A labdás sport is hülyeség, mert csak idióták kergetnek egy pattogó gömb alakú szart. Színházba se járjunk, mert ott meg pár idióta mormog betanult szöveget, a valóságra nem is hasonlító környezetben. Mindent ki lehet forgatni, én a fenti szórakozások közül mindent szeretem csinálni és bulizni is...

"Ha valaki azt mondja bulizni akar, akkor nem a kávéházra szoktak az emberek gondolni. Van egy kis képzavar."

Korábban már leírta, hogy neki mindegy, csak ne otthon ücsörögjön.

2012. ápr. 18. 14:46
 18/22 anonim ***** válasza:

Azt nem én okoztam hogy a "bulizás" kifejezés kapott egy negatív mellékzöngét a legtöbb ember fülében.

Mellesleg az új tájak megismerését és a friss levegőn történő testmozgást ne vegyük egy kalap alá az ivós-hányós majdnem megduglak a táncparketten stílusú tevékenységgel. Tisztelet a kivételnek, de a "Nem jössz szombat este bulizni?" kérdésnek ez a végkifejlete a legtöbb esetben.

2012. ápr. 18. 15:15
 19/22 A kérdező kommentje:

jó de azért azt is figyelembe vehetnéd ,hogy a PÁROMMAL mennék ,és marhára nem azért,hogy igyak meg hányjak,hanem csak hogy táncoljuk ,szórakozzunk kicsit kúltúráltan.

ha meg szexelni akarunk azt itthon az ágyba tesszük!

2012. ápr. 18. 15:21
 20/22 anonim ***** válasza:
Jobbára a 17-nek címeztem...
2012. ápr. 18. 15:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!