Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak ha nem akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak ha nem akar bulizni?

Figyelt kérdés

18 éves lány vagyok. a párom 23 éves.

másfél éve vagyunk együtt és ez idő alatt 1!!!-szer voltunk bulizni.(fél órára,mert másnap ment dolgozni) én megértem,hogy fáradt .én sem vagyok az a nagy bulizós ,de szerintem ehhez kicsit fiatalok vagyunk még. mit tegyek??

2012. ápr. 18. 10:00
1 2 3
 1/22 anonim válasza:
Én elviszlek bulizni a párod meg pihenhet és így mindenki jól jár!
2012. ápr. 18. 10:08
 2/22 anonim ***** válasza:
Az élet nem csak buliból áll...
2012. ápr. 18. 10:08
 3/22 anonim válasza:
az en baratom is ilyen, 5 eve vagyunk egyutt es sosem akart velem jonni bulizni, bar ensem vagyok odaig a buliktol, neha valahova kimozdulnek de egyedul nincs kedvem. ilyen esetbe nem sokat lehet tenni. ugyebar kenyszeriteni nem lehet senkit. keress olyan elfoglaltsagot ami neki is bejon.
2012. ápr. 18. 10:10
 4/22 A kérdező kommentje:
2. válaszoló : ezzel tisztába vagyok,nemhiszem hogy azt irtam volna ,hogy én minden héten buliznék ,mert akkor a válaszod is jogos lenne. csak szerintem ha 1 évbe egyszer elmegyünk fél órára az kicsit kevés ilyen korban.
2012. ápr. 18. 10:12
 5/22 A kérdező kommentje:
3. válaszoló : köszönöm ,hogy irtál ,nállunk is ez a baj ,hogy én még egy kávézóba is szivesen beülnék egy estére de sajnos semmi :S
2012. ápr. 18. 10:13
 6/22 anonim ***** válasza:
Hát egy kávézóba beülni, az nem bulizás, hanem program/kikapcsolódás. Valószínűleg ő nem szeret bulizni. lehet meglepő, de én még sose voltam bulizni és nem is hiányzik. Ettől még elmászkálunk ide-oda a párommal.
2012. ápr. 18. 10:25
 7/22 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Mielőtt összejöttetek, jobban is megismerhetted volna, és akkor most nem lenne ilyen probléma. Vagy ez valami hirtelen változás, miután összejöttetek?
2012. ápr. 18. 10:32
 8/22 A kérdező kommentje:
nem,én tudtam ,hogy ő nem nagyon jár már el bulizni ,de azt mondta ,hogy ha hozzáköltözöm akkor másképp lesz ,mert ha énszeretnék akkor szivesen eljön velem
2012. ápr. 18. 10:34
 9/22 Advocatus Diaboli ***** válasza:
Akkor ennyi. Beszéld meg vele, hisz megígérte. Csak lesz valami közös megoldás:)
2012. ápr. 18. 10:41
 10/22 anonim ***** válasza:
Menjetek kirándulni. Sokkal értelmesebb elfoglaltság.
2012. ápr. 18. 10:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!