Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért nem akar velem bulizni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar velem bulizni?

Figyelt kérdés

A barátommal közel két hónapja vagyunk együtt. Ő elég bulizós fajta, hetente (vagy akár hetente többször) eljár bulizni, ami engem nem zavar, mert én meg nem szeretek menni, bár tény, hogy a szilveszteri buliban jöttünk össze (előtte is ismertük már egymást). Pár hete hosszabb utazáson vett részt, külföldre utazott, s mikor hazaért, két alkalommal is a barátaival ment bulizni, míg velem csak 5 nap után találkozott. Még ezt is elviseltem, mert úgy voltam vele, hogy végül is a barátait régebb óta ismeri, mi még annyira nem szoktunk össze, satöbbi. Legutóbb a srác nővére elhívott a házibulijába. Megkérdeztem, hogy a barátom is megy-e, és a lány azt mondta, hogy a bulit együtt tartják, ám a barátom erről nekem nem is szólt! Megkérdeztem tőle, hogy miért nem, és azt mondta, hogy mert még az sem biztos, hogy megy, ráadásul tudja, hogy nem szeretek bulizni. De természetesen, ha van kedvem, menjek nyugodtan. Mondtam neki, hogy mivel rajtuk kívül mást nem ismernék, csak akkor megyek, haj ön ő is, ám a barátom azt mondta, hogy nem jön, mert fáradt, így én sem mentem. Mint kiderült, mégis elment a buliba, ami nekem nagyon rosszul esett, mert teljesen úgy jött le, mintha VELEM nem akarna bulizni. Szerintetek mit kezdjek ezzel a helyzettel? Én nem bánom, ha a barátaival megy ide-oda, tényleg, de tudja, hogy ritká járok bulizni, egyszer egy fél évben nem eltudott volna jönni velem? Egyébként ettől függetlenül nagyon jól érezzük magunkat egymással, és mikor együtt vagyunk, azt érzem, hogy én vagyok a mindene, és hogy törődik velem, viszont ezt a húzást meg nem értem. Szerintetek mi miatt lehet ez?

Én 21 vagyok, a barátom 23

2012. febr. 20. 11:52
 1/3 anonim ***** válasza:
Ha te ott vagy, akkor nem tud másokkal flörtölni.
2012. febr. 20. 11:55
 2/3 Diavolino44 ***** válasza:

Az elso valaszolo jol irja!

Szerintem a baratod bunko pahaszt!

2012. febr. 20. 12:01
 3/3 anonim válasza:
hat ezzel en is igy vagyok.csak a baratom 20 en meg 27.pedig en is szeretek bulizni.de szerintemis az van sajnos ,hogy akkor nem tudnak csajozni.annyi hogy a baratom arra fogja hogy sportolo es a csapattarsai is egyedul mennek.de miert ?miert romlott igy el ez a vilag? es nagyok a kisertesek ,es a ferfiak engednek is neki.lehetsz paris hilton es ugyis megcsalnak.soha nem fogjuk ezt megerteni.vagy talan akkor amikor minket is ugy fog szeretni valaki mint mii oket.
2012. febr. 20. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!