Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Túl aranyos vagyok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Túl aranyos vagyok!

Figyelt kérdés

A barátnőim azt mondták, hogy azért nem kellek annak a pasinak, aki tetszik nekem, mert túl "aranyos" vagyok, és sugárzik belőlem az ártatlanság. Amúgy a férfi egy pár évvel idősebb nálam, de nem vészes a korkülönbség igazán.

Hogyan változtassak ezen? Állítólag szép vagyok, de teljesen tapasztalatlan, lehet, hogy ezért nem akar a pasi kezdeményezni nálam?

Mit csináljak, hogy nőként nézzen rám, és ne csak egy kis aranyos lányként?

2012. ápr. 17. 22:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
55%
Hát, azért ha 16 vagym ő meg 23, akkor sok. 17 24 dettó. Lehet azért mondja, hogy aranyos vagy, mert gyereknek tart még.
2012. ápr. 17. 22:46
 12/17 A kérdező kommentje:
Általában 20 évesnek szoktak tippelni, mind külsőre, mind érettségre, szóval nem hiszem, hogy ez lenne a baj. Vagy ennyit számítana, hogy milyen évszám van a személyimen? De amúgy eltaláltad előző, 16 vagyok, ő pedig 23.
2012. ápr. 17. 22:49
 13/17 anonim ***** válasza:
70%
Igen, innen látszik, hogy gyerek vagy még. Nem azért nem jön össze veled, ami a személyidben van, hanem mert hozzá képest fiatal vagy. És tök mindegy ki mit mond, ha ő nem ezt látja, akkor ez van. Hagyd a fenébe a srácot, ha nem látja a nőt benned, csak a gyereket, akkor meg is feszülhetsz. Felejtsd el, és nézz szét a saját korosztályodban.
2012. ápr. 17. 22:52
 14/17 <random> ***** válasza:

Nem annyira súlyos a korkülönbség, láttam már nagyszerű párocskákat is kb. hasonló kor-eloszlással (talán egy-két évvel kevesebb különbséggel). Valószínűleg valahol máshol van a baj. Talán mégsem lehetsz az esete. Különben miért bújna el a közeledésed elől? Előfordulhat hogy a szerelem valójában csak egyoldalú, és ezért látod rózsaszínben a világot, no meg kettőtöket.

A másik lehetőség az, hogy rémségesen félénk a pasi. Bár az utóbbi esetben látni fogod rajta minden jelét, hogy teljesen oda van érted, mégis mindig le fogja tagadni. Például egész nap csak téged néz titokban, fülig elpirul ha rámosolyogsz, stb. Ebben az esetben viszont szokott lenni egy "fordulópont", amikortól is megszűnik a nagy félénkség, és hirtelen nagy lesz a szerelem. Ez viszont azt is jelenti, hogy ehhez neked kell kezdeményezned, bármennyire is nehéznek tűnik.

Nem tudok konkrétabb tanácsot adni, neked kell tudnod megítélni hogy van-é komoly esélyed vagy nincs. Használd a megfigyelőképességedet, no meg azt a híres női megérzést. És próbáld meg józanul felmérni a helyzetet, bármennyire is nehéz azt "ábrándos tizenévesként".

2012. ápr. 18. 01:26
 15/17 Hanariko ***** válasza:
hát azért az a 7 év elég sok... abból kiindulva h 15 fölött vagy (gondolom 20 alatt) akkor mindenféle variációban sok a 7 év, sőt sokszor még 20 fölött is. Én azt hittem kb. 2 max. 3 évról van szó, EZ SOK!!!
2012. ápr. 18. 17:30
 16/17 anonim ***** válasza:

Jaj ez csak duma. Egyszerűen nem akar tőled semmit és kész. Törődj bele.

De most őszintén mit mondott volna, hogy azzal ne bántson meg téged.

Van amikor egyszerűen nem tudsz indokot mondani, hogy miért nem, csak egyszerűen nem.

Ilyenkor jönnek ki az ember száján ilyen mondatok.

2012. ápr. 28. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
7év akárhogy nézve is sok..
2012. ápr. 28. 21:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!