Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Túl aranyos vagyok!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Túl aranyos vagyok!

Figyelt kérdés

A barátnőim azt mondták, hogy azért nem kellek annak a pasinak, aki tetszik nekem, mert túl "aranyos" vagyok, és sugárzik belőlem az ártatlanság. Amúgy a férfi egy pár évvel idősebb nálam, de nem vészes a korkülönbség igazán.

Hogyan változtassak ezen? Állítólag szép vagyok, de teljesen tapasztalatlan, lehet, hogy ezért nem akar a pasi kezdeményezni nálam?

Mit csináljak, hogy nőként nézzen rám, és ne csak egy kis aranyos lányként?

2012. ápr. 17. 22:23
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Őőő, lehet velem van a baj, de a kis aranyos jelző egy pozitív jelző. Ami annyit sugall nálam, hogy tetszik a lány.

Aranyos, cuki, stb jelző általában erre utal, legalábbis nálam.

Az hogy a pasi miért nem akar kezdeményezni, gőzöm sincs.

21F

2012. ápr. 17. 22:25
 2/17 Hanariko ***** válasza:
hány éves vagy? am vannak fiúk akiknél előny az aranyosság, úgy értem arra buknak. Egyébként nem feltétlen kell hallgatni barátnőidre, hacsak nem "biztos forrásból" mondják, lehet tök más miatt nem figyel fel rád. Ha minden áron felnőttesebb akarsz lenni hordj kifinomultabb, úgymond egyszerűbb, kissé elegáns ruhákat (nem kiskosztüm, de pl. egyszerű farmer, garbóval vagy mosr h jön a jó idő egyszínű trikó) de a legfontosabb h egyéniséged legyen. Alkalmazkodj, változz hiszen azt mindig tud az ember (elvileg) de legyen egy alap személyiséged. Ha ennek a pasinak nem lehet valakinek te leszel az álma. (Huh, ez hosszabb lett mint terveztem XD de remélem segítettem)
2012. ápr. 17. 22:27
 3/17 A kérdező kommentje:
Én sem értem, miért nem. Olyan, mintha nem tekintene rám egy lehetséges barátnőként, hanem mint egy lányra, aki nagyon aranyos meg minden, de. Lehet, hogy a korkülönbség miatt van? Pedig az nem is olyan nagyon sok...
2012. ápr. 17. 22:28
 4/17 lila nyuszi ***** válasza:
90%

Viselkedj komolyan, nőiesen, legyen véleményed, légy határozott, ne bájolog olyanokkal is akikhez semmi kedved, öltözz csinosan, nőiesen. Szerintem ennyi lenne.

20/N

2012. ápr. 17. 22:29
 5/17 lila nyuszi ***** válasza:
*bájologj
2012. ápr. 17. 22:29
 6/17 A kérdező kommentje:
Ja igen, azt elfelejtettem írni, hogy elég félénk a nőkkel szemben úgy vettem észre.
2012. ápr. 17. 22:31
 7/17 anonim ***** válasza:
nem irtad egyikötöknek se a korát.,. elképzelhető hogy a korkülönbség miatt nem nőként néz rád hanem kishugkén inkább
2012. ápr. 17. 22:31
 8/17 A kérdező kommentje:
A koromat nem szeretném megírni, mert akkor jönne a sok általánosítás, meg hogy az ilyen korú lány inkább babázzon stb. A lényeg az, hogy 15 felett vagyok.
2012. ápr. 17. 22:34
 9/17 <random> ***** válasza:
48%

Az illető pasi egyszerűen érthetetlen.

Ennél kedvesebb megjegyzést még keveset hallottam egy lánnyal kapcsolatban hogy "aranyos". Egy "aranyos" lány kb. a pasik 99.9%-ánál kelendő, neked valahogy mégis sikerült kifognod azt a 0.1%-ot. Azért persze jó lenne tudni a tényleges korkülönbséget, hogy mi neked a "pár év", és hány évesek is vagytok igazából...

De ha az van, amire én gondolok, lehet hogy az "aranyosságot" csak óvatos kifogásnak használja, hogy ne kelljen egy számára nem szimpatikus (tehát mégsem annyira "aranyos") lánnyal találkoznia.

Azt pedig jegyezd meg, hogy a tapasztalatlanságot csak a pasikkal szemben szokás hibaként felróni, a nőknél ez pozitív tulajdonságnak számít! :)

2012. ápr. 17. 22:36
 10/17 A kérdező kommentje:
Össze szoktunk futni elég sokszor, hetente egyszer legalább, és nem láttam rajta, hogy zavarnám, úgy hiszem kedvel. Az a pár év korkülönbség pedig 7 év. Nem sok.
2012. ápr. 17. 22:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!