Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Túl aranyos vagyok!
A barátnőim azt mondták, hogy azért nem kellek annak a pasinak, aki tetszik nekem, mert túl "aranyos" vagyok, és sugárzik belőlem az ártatlanság. Amúgy a férfi egy pár évvel idősebb nálam, de nem vészes a korkülönbség igazán.
Hogyan változtassak ezen? Állítólag szép vagyok, de teljesen tapasztalatlan, lehet, hogy ezért nem akar a pasi kezdeményezni nálam?
Mit csináljak, hogy nőként nézzen rám, és ne csak egy kis aranyos lányként?
Őőő, lehet velem van a baj, de a kis aranyos jelző egy pozitív jelző. Ami annyit sugall nálam, hogy tetszik a lány.
Aranyos, cuki, stb jelző általában erre utal, legalábbis nálam.
Az hogy a pasi miért nem akar kezdeményezni, gőzöm sincs.
21F
Viselkedj komolyan, nőiesen, legyen véleményed, légy határozott, ne bájolog olyanokkal is akikhez semmi kedved, öltözz csinosan, nőiesen. Szerintem ennyi lenne.
20/N
Az illető pasi egyszerűen érthetetlen.
Ennél kedvesebb megjegyzést még keveset hallottam egy lánnyal kapcsolatban hogy "aranyos". Egy "aranyos" lány kb. a pasik 99.9%-ánál kelendő, neked valahogy mégis sikerült kifognod azt a 0.1%-ot. Azért persze jó lenne tudni a tényleges korkülönbséget, hogy mi neked a "pár év", és hány évesek is vagytok igazából...
De ha az van, amire én gondolok, lehet hogy az "aranyosságot" csak óvatos kifogásnak használja, hogy ne kelljen egy számára nem szimpatikus (tehát mégsem annyira "aranyos") lánnyal találkoznia.
Azt pedig jegyezd meg, hogy a tapasztalatlanságot csak a pasikkal szemben szokás hibaként felróni, a nőknél ez pozitív tulajdonságnak számít! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!