Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Előfordulhat ez az eset? (elég bőven lent)
Az a helyzet, hogy most vagyok azon a ponton, hogy nem tudom, hogy bepróbálkozzam-e, vagy sem. Nem vagyunk a lánnyal "barátok", inkább csak olyan ismerősök, akik jól elvannak egymással. Szóval.. olyan kezdő kapcsolat íze van az egésznek. Azt nézzük mi merre hány méter...
Soha nem szoktam tolakodó lenni (mindig van jobb/fontosabb dolgom, mint egy lány, ez szerintem minimum), nem is mondhatja, hogy rászálltam. A legrosszabb, hogy nem utasít el, inkább én szoktam lelépni és otthagyni (tényleg van fontosabb dolgom). De most ott vagyok, hogy le se sz@r. Mintha nem is lennék (nem, nem sértődhetett meg, bár kapott egy kis kritikát a hasára, de semmi sértő, szóval nem rághatott be). Megkérdezni nem fogom, szerelemről is csak akkor beszélnék, ha majd húzom fel az ujjára a gyűrűt, viszont azon gondolkozom, hogy mégis MI MIATT HANYAGOL (nem, nem lehet fontosabb/jobb dolga, mintsem hogy odab@sszon egy "Szia-t"). Veletek volt már olyan, hogy nem tudtátok, mit kezdjetek egy sráccal? Akartok-e vele kapcsolatot vagy sem (azelőtt, hogy eldöntitek, hogy barátok vagy társak). Én most érzem úgy, hogy döntenem kell, hogy akkor barát vagy kapcsolat lesz a lányból. Ezt így nyilván nem fogom megkérdezni, de az is biztos, hogy nekem olyan lánybarát nem kell, akit tényleg bárhol, bármikor, bármi közbe, bármi alatt, bármennyiszer megszeretkeznék. Szóval azon gondolkozom, hogy most akkor legyek nagyon maszkulin és menjek oda hozzá és határozottan próbáljak meg vele beszélni és (talán) erőltetni ezt a kettőnk között lévő semmit, vagy pedig hagyjam elmenni?
Most hogy ezt így leírtam az első lehetőség tűnik helyesnek (bárhogy is érezzen), de azt nem akarom, hogy utána még egy évig szarul érezzem magam, ha meglátom.
Egyszerűsítve maga a kérdés így hangzik:
Volt már veletek, hogy nem tudtátok eldönteni, hogy akartok-e párkapcsolatot egy bizonyos sráccal?
18/F
szerintem mindenképpen tisztázd vele hogy mi a helyzet.
Ha netalán elutasít akkor mi lesz?! semmi főleg ha szerelmes sem vagy..
hasonló helyzetben vagyok mint te, csak én léptem és úgy néz ki semmi nem lesz belőle :/
19 F
Nagyon is tudom, hogy mit akarok, de sajnos a szabad akarat :D:D:D
Azt remélem te is tudod, hogy azok a férfiak, akiknek nincs fontosabb az életükben, mint a lány, azokat hamar teszitek be a kukába? Mert nektek a kalandvágyó pasik jobban bejönnek. Nem kritizáltam, csak megjegyeztem, csipkelődtem, a szeméből ítélve nem is akadt ki (én is kapok másoktól, és tudok röhögni rajta ha már egyszer nem veszem komolyan).
Fontosabb dolgom van nála, de jobb sajnos nincs (ezt tényleg nem tudom megmondani, miért). Nekem is vannak hibáim, de másokkal egyszerűen átgördültem ezen a szakaszon, és nem álltam meg. Mert nem hanyagoltak el.. Én nem elhanyagoltam, sőt később aztán utána is mentem, emiatt is nyugodt lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!