Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már nektek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már nektek ilyen eset? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akart velem járni egy fiu,de én elutasitottam,mert barátként tekintettem rá de közben már más fiuba voltam szerelmes bevallom,akivel 4 hónapig jártam,de csalódtam.Lehet ha nem utasitom el azt a fiut,vele most boldog lennék,mert rendes fiu,aranyos,kedvellem.érzem valami lehet megromlott köztünk mert 3 hónapja hogy nem keresi társaságom.én lehet megpróbálnám vele a kapcsolatot,nagyon oda volt értem,lehet nem kellett elutasitanom.
2012. jan. 31. 09:03
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

,,.érzem valami lehet megromlott köztünk mert 3 hónapja hogy nem keresi társaságom."

na vajon miért??!

ez gyanúsan az a szitu, amikor egy srác rendes,kedves,és pont ezért nem kell a csajoknak!

(esélyes,h a srácok le fognak oltani!)

hogy mit tegyél?talán kérj tőle bocsánatot,vagy inkább hagyd békén!

2012. jan. 31. 09:14
 2/13 anonim ***** válasza:
Elkúrtad nem kicsit, nagyon. Ha szerencséd van, talán idővel túlteszi magát rajtad s nem kell majd kerülnie téged.
2012. jan. 31. 09:15
 3/13 A kérdező kommentje:
Ugy érzem megpróbálnám vele a kapcsolatot,csak lehet ő nem akarná velem.nem tudom mit érez.
2012. jan. 31. 09:28
 4/13 anonim ***** válasza:

"megpróbálnám vele a kapcsolatot,nagyon oda volt értem"

mi ez, hogy megpróbálnád??? akarod vagy sem? ilyen egyszerű! ne játsz vele, csak mert vigasztalódni akarsz, meg mert nem akarod megbántani ezért jössz össze vele. sajnálatból ne járj senkivel. erre rájön, még jobban összeomlik...

inkább hagyd békén, ne kavard fel még jobban. kihever és éli életét. éld te is!

2012. jan. 31. 09:59
 5/13 A kérdező kommentje:
Csak bánom,hogy nem vettem őt komoyan,elhanyagoltam,nem foglalkoztam vele eleget,ezért romlott meg a kapcsolatunk szerintem..
2012. jan. 31. 10:05
 6/13 anonim ***** válasza:

Őt hagyd akkor is! Sajnáld, de nem kavard fel!

Tanulj ebből és legközelebb, ha hasonló szituba kerülsz okosabb leszel!

Utolsó voltam

2012. jan. 31. 10:14
 7/13 A kérdező kommentje:
Beszéltem az egyik barátjával,és mondta,hogy még mindig engem szeret,csak mivel elsőre elutasitottam nem mer ismét kezdeményezni,fél hogy elutasitom megint,inkàb vár ezzel.
2012. jan. 31. 10:24
 8/13 anonim ***** válasza:
Akkor írj neki, beszéljetek és eldöntöd! DE sajnálatból, szánalomból akkor se gyere vele össze!!!
2012. jan. 31. 10:29
 9/13 anonim ***** válasza:
De most bejön neked mint pasi, vagy nem?, Először ezt döntsd el, mert ha nem, akkor ne játssz az érzéseivel, ha pedig igen akkor ülj le és beszéld meg vele a dolgot.
2012. jan. 31. 10:33
 10/13 BlackSword ***** válasza:
Szerintem hagyd békén... Ne tépjél fel sebeket... Egyébként is neked hogy esne, ha valaki csak könyörületből -"na jó, járjunk"- alapon lenne veled??? Ésszel, meg egy vödör mésszel!!!
2012. jan. 31. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!