Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, mi a véleményetek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mi a véleményetek, van ilyen eset?

Figyelt kérdés
Amikor egy fiú eleinte nem tetszik nektek, de amikor megismeritek és beszélgettek vele minnél többet, lassacskán mégis valami megfog rajta benneteket. Néhány ember szerint ha jó belsőd van, az megszépíti a külsődet is vagyis eltakarja a nem annyira szép külsődet
2011. jún. 22. 10:47
 1/8 anonim ***** válasza:
27%
Ne reménykedj, nincs ilyen. Csak az álszent vagy csúnya csajok szerint van ilyen.
2011. jún. 22. 10:49
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Azt szokták mondani "a külső megfog, a belső megtart".

Tehát eleinte te is egy szebb csajhoz mész oda, de csak akkor akarnál vele összejönni ha belsőre is tetszik. Egyébként az összahng és a magabiztosság a legfontosabb. :)

hogy ne érezd magad csúnyának, mert ha annak érzed magad más is annak lát.

2011. jún. 22. 10:55
 3/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen,de ez nem tart örökké. Legalábbis nálam eddig mindig elmúlt. Aztán a végén úgyis rájöttem, hogy tulajdonképpen a külsejét sosem tudtam elfogadni, csak áltattam magam azzal, hogy a belsője, a személyisége meg mi egymás csodaszép. Ideig-óráig működik csak...
2011. jún. 22. 11:19
 4/8 anonim ***** válasza:

Sztem van ilyen és nem csak ideig-óráig működik ahogy előttem mondták. Én már 2 fiúval is voltam úgy, hogy először kicsit nem akartam ,mert annyira nem volt az esetem.....ennek ellenére mindegyik hatalmas szerelem volt/illetve a másik még mindig tart. Tehát akibe nem első látásra szeretsz bele, még beleszerthetsz egy életre. :) A barátom aki van már hosszú ideje, számomra a legjobb, legfantasztikusabb ember a világon, annak ellenére hogy azért tudnék más fiúkat mondani akikre külsőre azt mondom h hmmm. :)

Ja és nem csak a buta, csúnya lányoknál van ilyen.....

25/l

2011. jún. 22. 11:49
 5/8 anonim ***** válasza:
Nem kell, hogy szép legyen, az a fontos, hogy neked tetsszen, el tudd fogadni, hogy néz ki. Ha valami zavar a külsejében, akkor aztán hiába az akármilyen szép belső.
2011. jún. 22. 11:58
 6/8 anonim ***** válasza:
velem volt ilyen, hónapokig csak beszélgettünk, találkozgattunk, és egyre jobban megkedveltem... de nem igazán volt az esetem, túl vastag volt a szája, meg nagy az orra, meg folyton rángatózott, így tekergette a vállait :D bár erről nem sikerült leszoktatnom, mégis másfél évig együtt voltunk :D
2011. jún. 22. 12:43
 7/8 anonim ***** válasza:
hűűű velem is volt ilyen. 2 hónapig barátkozunk, eljártunk ide-oda, együtt vásárolgattunk, végül összejöttünk :D. nem jött be külsőleg, nem tetszett az arca, viszont jó kis teste volt. mióta együtt vagyunk helyesebb lett, és nekem éppen így a jó(már 3 éve). és ha nem helyes vagyis másnak nem jön azzal meg nem kell foglalkozni. a lényeg h neked megfeleljen :)
2011. jún. 22. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:
Van ilyen nagyon is, és sokkal, de sokkal jobban működik, mint akit a külseje alapján kinézel. A mostani párommal együtt kezdtünk el járni tánctanfolyamra, és nekem egyáltalán nem jött be (sem külsőleg, sem belsőleg). Aztán összefutottunk egy borkóstolón is, és ott sokat beszélgettem vele, jobban megismertem, és rájöttem, milyen csodálatos külsőleg és belsőleg is.
2011. jún. 22. 14:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!