Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, volt már nektek ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már nektek ilyen eset? Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Akart velem járni egy fiu,de én elutasitottam,mert barátként tekintettem rá de közben már más fiuba voltam szerelmes bevallom,akivel 4 hónapig jártam,de csalódtam.Lehet ha nem utasitom el azt a fiut,vele most boldog lennék,mert rendes fiu,aranyos,kedvellem.érzem valami lehet megromlott köztünk mert 3 hónapja hogy nem keresi társaságom.én lehet megpróbálnám vele a kapcsolatot,nagyon oda volt értem,lehet nem kellett elutasitanom.
2012. jan. 31. 09:03
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Ok.mivel nem keresi társaságom,én sem keresem az övét,de próbálkozhat,ha akar tőlem valamit,nem utasitom el.
2012. jan. 31. 11:38
 12/13 anonim ***** válasza:
szerintem nem tetszik neked annyira az a srác csak kellene valaki aki vigasztal. hagyd békén, neki biztos az lenne a legjobb!
2012. jan. 31. 14:38
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem vigasznak akarom,vele akarom megpróbálni,tetszik nekem,olyan kis aranyos.érzek is valamit iránta.
2012. jan. 31. 14:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!