Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, volt már nektek ilyen eset? Torténhet ilyen?
Figyelt kérdés
Elutasitottatok 15 évesen egy fiut,mert barátként néztek rá.Idok mulva meg mégis valahogy osszejottok.Megismerkedtek vele jobban és rájottok hogy lehet kapcsolat belole.Szoval,ha egy lány elsore elutasit az orokre szol,vagy idovel még meglehet 1x probálni?2012. ápr. 8. 21:29
2/9 A kérdező kommentje:
sajna nincs...
2012. ápr. 8. 21:35
3/9 anonim válasza:
Ilyen még nm volt sajnos/nem sajnos. Ha valakit elsőre is elutasítok ,vagy elsőre se jön be, akkor az később se szokott.
4/9 A kérdező kommentje:
koszi.én is igy gondolom,csak gondoltam megkérdezem,hátha volt valakinek ilyen..de szerintem is,ha akkor nem kellettem neki,kesobb miért akarna,mi változott volna??
2012. ápr. 8. 21:41
5/9 anonim válasza:
Egy fiút pont kb. ilyen idősen utasítottam vissza (8adikosok voltunk), azóta legalább ezerszer megbántam :(
18/L
6/9 anonim válasza:
Nem örökre szól. Bár ha annyira nagyon biztosra mondta, akkor meg nem érdemes foglalkozni vele, van több milliárd lány a földön. Egyébként a duma a lényeg. Ha nagy dumás vagy megkaphatod. Mindig ismerősöm mondta: "A férfinak csak egyetlen fokkal kell szebbnek lennie az ördögnél." És ez így van. Ha akarsz küzdj érte, ha neked megéri. :)
7/9 anonim válasza:
Ja és még annyi, hogy akkoriban csak a külsőt néztem, de azóta rájöttem, hogy az szinte semmit sem ér. Jobb lenne vele lenni, mert vele mindenféléről tudtam beszélgetni, mert szeretett és érdekelte minden amit mondok, és nem csak egy szép dísznek akart maga mellé :(
8/9 anonim válasza:
Én is elutasítottam egy fiút.Akkor még nem éreztem úgy, aztán később összejöttünk és másfél éve együtt vagyunk.:)
9/9 A kérdező kommentje:
koszi..nem mondta,hanem irta.
2012. ápr. 8. 21:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!