Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várhatok hosszútávon egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várhatok hosszútávon egy ilyen kapcsolattól?

Figyelt kérdés

A barátommal már 5 éve együtt vagyunk, ő budapesti, én vidéki vagyok, de bp-re járok iskolába és ott is dolgozom.

Amikor megismerkedtünk szinte soha nem jött hozzánk, mindig én voltam ott náluk hétvégén, pedig nem lakunk messze, busszal max. 1 óra, és ha én (és még nagyon sokan) tudunk ingázni nap, mint nap, akkor tőle is elvárható lett volna, hogy ha nem is minden héten, de 2-3 hetente lejöjjön hozzánk, de nem akart... Állítása szerint, mert drága a jegy (700 ft), hosszú az út, meg ugye minek költsön erre pénzt, amikor nekem bérleten van, és így ingyen megyek hozzájuk... Ezért minden hétvégét azzal töltöttünk, hogy bent ültünk náluk a 30 nm-en az anyjával és dvd-ztünk...

Mostanában már lejár hozzánk, mert vett kocsit, és így kényelmesebb az utazás, de rend szerint a benzint én fizetem... Ami nem is lenne nagy gond, mert az ember egy párkapcsolatban megtesz ilyesmit, ha szükséges.

Az 5 év alatt úgy 3-4x voltunk moziban, még a kapcsolatunk elején, azóta erre is sajnálja a pénzt, mondván, hogy úgyis letölti ingyen a filmeket, akkor minek költeni mozira... Oké, ne menjünk moziba, ne költsünk "feleslegesen" menjünk máshova, sétálni, nézelődni, bármi, de kb sehova se akar menni.

Szülinapomra és karácsonyra általában valami baromságot kapok tőle (100 ft-os bolt stílusúakat) 2 éve azt kaptam szülinapomra, hogy elvitt e Tescoba, és választhattam magamnak valamit, de ugye megszabta, hogy max 3-4000-ért keresgéljek.

Fél éve megkérte a kezem, a szülinapomon, a család előtt, esélyt sem adva, hogy nemet mondjak. A gyűrűt kaptam szülinapi ajándékként. Azt mondta utólag, hogy 50.000 volt (nem mondta így ki az összeget, csak hasonlította az árát valamihez, amiről tudom, hogy 50.000 volt), de véletlenül megtudtam, hogy 6000-ért vette úgy, hogy bement az 1. ékszerüzletbe és választott egyet az akciós gyűrűk közül... Nem azzal van a gondom, hogy olcsó gyűrűt vett, hanem hogy azt sugallta, hogy drága volt...

Szerettem volna elmenni nyelvtanfolyamra, mert csak a nyelvvizsga kellene ahhoz, hogy megkapjam az oklevelemet egy OKJ-s suliból, de sajnos nem volt pénzem, ezért kölcsön akartam tőle kérni 20.000 ft-ot erre, de azt mondta, hogy nem ad, mert szerinte nem fogom tudni visszafizetni, és neki kell az a pénz, rá egy hétre meglepte magát egy új számítógéppel, ami 200.000-be került. Ja és amikor a nyelvvizsgáról beszélünk, akkor mindig elmondja, hogy ne vágjak bele, ne költsek rá, mert úgysem sikerülne.

Ha nálunk vagyunk semmit nem segít, anyum főz, ő eszik-iszik, de egyszer nem mosogatott még el, de még az asztalt sem pakolja el. Ha tudja, hogy hétvégén valami munka lesz nálunk, pl rendbe akarjuk tenni a kertet, akkor kitalál valamit, hogy ne kelljen átjönnie.

Most szilveszterkor házibulit csinált a legjobb barátnőm, ahova 3000 ft-ot kellett bedobni a közösbe, de ezt is sokallta, (január közepén meg vett egy iPhone-t) és rá akart beszélni, hogy maradjunk otthon és az anyjával dvd-zzünk. Úgy jött el, hogy én fizettem ki az ő részét is. Ha valaki bulit tart (nem magyon bulizós a haveri társaság, max. szülinapokat, szilvesztert ünnepelünk), akkor egy hétig kell nyúzni, mire rábólint, amikor mondom neki, hogy jó, nem kell jönnöd, de én elmegyek, akkor meg nem akar egyedül elengedni. Mindenből a legolcsóbbat kell megvenni, de ha csak 20 ft a két dolog között a különbség, akkor is az olcsóbbat veszi le a polcról, hiába mondom neki, hogy én a "drágábbat" jobban szeretem.

Nem tudom mit csináljak, nagyon zavarnak ezek a dolgok, hogy rám/ránk egy fillért sem akar költeni, de saját magának bármit megvesz. Sehova sem akar menni, de én se menjek, nem biztat, ha tanulásról, vagy munkakeresésről van szó.

Félek, hogy ha esetleg gyerekünk lesz, akkor attól is mindent sajnálni fog?

Lesz egyáltalán esküvőnk? Mert az oké, hogy megkérte a kezem, de bárki felhozza a lagzi témát, csak húzza a száját.

Én 25N, Ő 28F

2012. ápr. 17. 11:49
1 2 3 4 5
 41/48 anonim ***** válasza:
Ne adj neki újabb és újabb heteket!!! Csak az időt akarja húzni! Legyen már önbizalmad és emelt fővel lépj ki ebből a kapcsolatból!
2012. ápr. 19. 10:15
 42/48 A kérdező kommentje:

Nem akarok már együtt lenni vele, csak érdekel, hogy mit talál ki erre az egy hétre, min szeretne változtatni.

Ha letelik az idő, mindenképp szakítok vele.

2012. ápr. 19. 16:21
 43/48 anonim ***** válasza:
100%
Ha megszagolja hogy komolyan gondolod és a zöldborső méretű agyából kikövetkezteti hogy valószínűtlen hogy az életben találni fog még egy olyan lányt aki képes elviselni, akkor a következőt fogja lépni: a csilagokat lehozza az égről, és úgy fog viselkedni ahogy szeretnéd. Aztán a hét vége előtt előadja hogy látod megváltozott és ez már így marad adj még időt. Aztán talán hangsúlyozom talán egy két három hétig még így fog menni amíg el nem veszted a szakítási motivációdat. Aztán visszatér minden a régibe. Ezt hidd el. Ez az ember nem képes megváltozni tartósan. Csak érzelmileg még jobban megnehezíted a helyzetedet. De a te döntésed
2012. ápr. 19. 18:21
 44/48 anonim ***** válasza:
100%

Már mindent leírtak amit tudnod kell.:)

Remélem a megfelelő döntést hozod. Szerezd vissza az önbecsülésed. Nincs olyan, hogy senkinek sem kellesz. Még a "legrondább" nő is kell valakinek. (Ronda nő nincs,csak nem a megfelelő ember nézi)

Még hozzátennék annyit, hogy a jellemét és viselkedését leszámítva sem kellene vele maradnod. Amikor azt mondja nem kellenél másnak, akkor azt mondja neki nem tetszel, ő nem szeret....Ha szeretne és tetszenél neki, akkor úgy gondolná mindenki másnak is tetszel, mert neki te vagy szép...

Elküldeném neki szakítás után ezt a linket, talán jobb ember válhatna belőle, csak egy esélyt adni neki, rossz indulat nélkül mondom ezt...

2012. ápr. 19. 18:22
 45/48 anonim ***** válasza:
Na mizu kedves kérdező??? Leléptél már???
2012. ápr. 22. 00:18
 46/48 anonim ***** válasza:
Utolsó előtti a gondolat a szándék nemes de szerintem nem érdemes meglépni a tanácsod. Azt hogy belinkelni a srácnak a linket a szakítás után. Emberileg nem érett ilyesmire megérzéseim szerint. Csak tovább korbácsolná az indulatokat, megnehezítené a szakítást. Nem lenne befogadó, valószínűleg hárítana, rosszabb esetben önvédelemből vagyis a saját maga keltette illúzió fenntartása végett támadásba is fordulhatna.
2012. ápr. 22. 23:04
 47/48 anonim ***** válasza:
Nekem volt egy hasonló kapcsolatom, bár én csak 10 hónapig bírtam. Ez idő alatt exem munkanélküli volt, és én marha fizettem az albérletét ahelyett, hogy szóltam volna a szüleinek. Természetesen amint kirúgtam, két hét múlva már dolgozott. Ennyit tudok róla, azóta lehetetlen elérni, és eszébe sincs visszafizetni az adósságát. Már kezdek megbarátkozni a gondolattal, hogy azt a pénzt sose fogom látni. Ez már annyira régen volt, hogy azóta férjhez is mentem, de a mai napig bánt, hogy milyen idióta voltam. :(
2012. ápr. 26. 14:45
 48/48 anonim ***** válasza:
Remélem elhajítottad Amerikáig!
2012. máj. 29. 12:13
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!