Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Ott vagyok, hogy már lassan csak fényképen nézegethetem a párom.
akkor miért nem mondod meg neki, h lehetne veled többet is?
Ha jelent valamit a kapcsolatotok számára, akkor tesz azért, h ez megváltozzon.
Hát megértelek, ugyanebben a helyzetben vagyok csak mi fiatalabbak vagyunk! Én azt mondom próbáld kitalálni hogy miért túlórázik. Lehet hogy épp a közös jövőtökre spórol ezerrel. Nálunk ez a helyzet. Ülj le vele és beszéld meg, hogy legyen többet szabad, töltsetek együtt több időt, ha nem akar költeni sétáljatok!
És a legfontosabb hogy szeretitek e egymást! Minket a szerelem tart össze! Más nem bírná ezt a helyzetet!
Ahogy így a válaszokat olvasom inkább az a gyanúm, hogy ő már nem igazán szeret.Bocsi ha megbántottalak.Voltam én is ilyen helyzetben.Nem sokáig működik a dolog.Szerintem akármennyire is fáj szakítanod kell.Még a végén Te fogsz ideg összeroppanást kapni vagy bele betegszel.Tényleg nem éri meg.Találsz Te ennél jobbat.Ja meg nekem úgy tűnik csak ígérget.
28/L
Nála az a baj,hogy fél az egésztől.Meg mindig csak a pénz és a pénz.Lehet húzni,halasztani de ő nem lez fiatalab és én se.Várn meg nem fogok rá éveket.Én szeretnék családot.
A másik a mi rossz.Teson 20 éves és ők többet vannak együtt a barátjával mint mi pedig a srác Pesten lakik mi meg 120 km-re onnan.Ők mégis meg tudják oldani,hogy együtt legyenek,mert nekik ez fontos.Én és a párom meg 10 km-re egymástól. és sokszor egy hétig nem láttom,mert ő mondjuk ép délutános.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!