Gond lehet-e az, hogy a kisfiam egyik szembogara a fényképen fehér?
A másik szeme piros a képeken vagy fekete.
Eddig 2 olyan kép készült róla amin a bal szembogara fehér.Az összes többi képen vagy fekete vagy piros az is mint a másik.
Most lesz 2 éves.Mit tegyek?Kérjek beutalót szemészetere? Ott,hogy tudják megnézni,hogy baj van-e?Nagyon félek,hogy súlyos baj van a szemével.
Van egy betegség, aminek ez az egyik tünete. Én biztosan rákérdeznék egy szemészre legalább telefonon!!!
"A leglényegesebb tünet a pupilla területének sárgás-fehér visszfénye (leucocoria) - a szembogár nem fekete. Néha csak véletlenül tűnik fel fényképen a "piros szem" helyett a gyermeknek fehér a szembogara."
Örülök, hogy ennyire le tudják egyesek szólni a kérdezőt, mert aggódik. És jogosan aggódik, mert ez a tünet sajnos akár egy komoly betegséget is jelenthet.
Felhívtam a szemészetet.Olyan bunkó volt a nő a telefonba hogy borzalom.Elkezdtem mondani a problémám és félbeszakított,hogy hívjam ezt és ezt a számot mert ő nem ér rá és nem is érdekli a problémám.Hogy lehet valaki ilyen bunkó.
Na felhívtam egy másik számot.Ott adtak holnap délelőttre időpontot.Szerencsére nem kell beutaló.
Remélem nincs nagy baj.
Holnap kiderül.
Mindenképp hívd fel a gyerekorvost és mondd el neki! Még ma!
És küldd el neki a képeket is.
Ismerek olyan családot, ahol volt ilyen, jelezhet rosszat is, de nem feltétlenül.
A körzeti doki már nem rendel és délelőtt sem tudtam elérni.
Holnap pedig nem fogunk tudni elmenni a szemészetre sajnos.Átrakták péntek délelőttre mert rengetegen vannak.:(
Tehát csak péntek délelőtt fogja doki látni.
Az első kép amikor ilyen fehér volt a szembogara jóval régebben volt azt a képet már nem is találom.
Becsatolom ide egy képet ami tegnap készült, meg egyet amin rendesen fekete.
Remélem igaza lesz férjemnek meg tesómnak abban,hogy a csak a fény véletlenül úgy tört meg.De azért az a biztos,ha megnézi szemész.Pénteken kiderül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!