Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalázó egy fiúnak, ha épp nincs pénzük arra, hogy suliba reggelit vigyen, és a lány nagyon szívesen csomagol neki is?
én sem akarok okoskodni, de élj meg légyszi olyan körülmények között, amit leírtam ennyi pénzből.Köszönöm. Én nem akarok senki pénztárcájában turkálni,mert semmi közöm hozzá. Így alakult. Hatalmas összegtől estek el azóta,mióta nem kapja az Anya a gyt-t.
A Dédikém sütött sütit, reggel azt viszem :P
Elém jön a házunk elé,mindig itt szoktam neki odaadni :))
azért írtam, mert sok itt a rossz májú ember !:(
Szerencsére ebben Édesanyukám is közreműködik! Nagyon bírja ő is a barátomat :)
Figyelj,mi is voltunk igy pár éve,még diákként.Ők nagyon szegényen,mi átlagosan éltünk.
Semmi segitséget nem akart elfogadni,szelet kenyeret se még akkor sem amikor már ájulás szélén állt.
Én konkrétan leszidtam hogy ne legyen már ennyire hülye,ha komolyan gondolja velem (mindezt 16 évesen),akkor fogadjon el minden segitséget,tanuljon jól,ahhoz kaja kell,aztán szerezzen jó melót,mert ki fog eltartani amig a közös gyerekünkkel itthon leszek? Szegénykém 3 perc sokkhatás után megkérdezte hogy ugye jól megtanulok addigra főzni? Majd lültünk és megvacsiztunk anya főztjéből.
Rengeteget segitettünk a családjának akkoriban mig talpra álltak.Most már eltelt sok év,jó állása van,és mivel kevés a gyedem,nagyjából ő tart el.
És mosolyogva emlékszünk vissza,hogy egyszer fenn egyszer lenn...
25/N
mutasd meg neki a kérdésed,meg fog hatódni
én se tudtam általánosban reggelizni
nem volt pénzünk konkrétan kajára sem
hárman vagyunk testvérek, anyukám egyedül nevelt minket, semmilyen segítsége nem volt és sokszor volt munkanélküli is
mi mondjuk az iskolában ingyen ettünk szerencsére, kaptunk tízórait meg ebédet is, de csak alsóban, mert felsőben csak ebédet adtak
nagyon örültünk volna néha fél kiló kenyérnek is
szóval nagyon kedves tőled, hogy gondolsz a fiúra is, akiknek nincs pénzük:) én szívesen elfogadtam volna ha a suliban engem kínálnak meg
23l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!