Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot kérjek ballagásomra a pasimtól?
Figyelt kérdés
Idén ballagok és nem tudom, mit kérjek a barátomtól ballagásra. Már nem egyszer megkérdezte. 18 éves lány vagyok. Valami márkásabb táskára gondoltam, de lehet h nem az kéne. Nem tudom!!!! Ötletek!?2012. ápr. 16. 14:03
1/15 anonim válasza:
ÉS el is várnád tőle hogy vegyen valami drága szart?
Mondd azt h lepjen meg.
(Remélem nem így van, de ebből a kérdésedből , és a megfogalmazásból, az jön le hogy eg y pénzéhez ribizli vagy)
2/15 anonim válasza:
Igaz, az ötletet nem én adtam neki, de ezeket kaptam:
18. szülinapomra (ballagás előtt volt februárban) aranykarkötőt kaptam.
Ballagásra egy karórát. (Azóta újra kaptam tőle egy órát, most a 30. születésnapomra.)
3/15 anonim válasza:
Nekem eszembe sem jutott ilyesmi, hogy kérjek valamit a barátomtól. Max. egy szál virág és ennyi. De az sem kötelező. Nem lenne képem ahhoz, hogy valami drága dolgot kérjek a páromtól. Ez szerintem gáz, már bocsi.
6/15 anonim válasza:
irigyellek... pasid is van, pénze is van... és még te mondod meg neki, hogy mit vegyen.
7/15 A kérdező kommentje:
Mekkora gyökerek vagytok! :D
Oda írtam, hogy már nem egyszer megkérdezte, hogy mit kérek és nem tudok neki választ adni!
Nem vagyok pénzéhes te idióta! :DD
2012. ápr. 16. 14:22
8/15 anonim válasza:
Kérj tőle egy kétnapos szilvásváradi kirándulást :) Kettesben, a gyönyörű erdőben, oldalt csobog a forrás... kell ennél több? :)
9/15 A kérdező kommentje:
Egyébként én is ékszeren gonbdolkoztam még vagy valami kiránduláson, de azt nem veszi rossz néven? :))
2012. ápr. 16. 14:27
10/15 anonim válasza:
Valami közös program, amit mindketten kipróbálnátok. Kirándulás is lehet. Ha mindenképp tárgyi ajándékot akar, akkor majd meglep mellé egy plüssel, vagy valami. De egy kettesben töltött kellemes napnál/hétvégénél nincs is jobb :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!