Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen ajándékot kérjek ballagásomra a pasimtól?
Figyelt kérdés
Idén ballagok és nem tudom, mit kérjek a barátomtól ballagásra. Már nem egyszer megkérdezte. 18 éves lány vagyok. Valami márkásabb táskára gondoltam, de lehet h nem az kéne. Nem tudom!!!! Ötletek!?2012. ápr. 16. 14:03
11/15 Görény91 válasza:
Szilvásbuktát ... az jó lesz :D
12/15 anonim válasza:
en ezt mondanam neki a helyedben: "Te vagy a legnagyobb ajandekom, ezenkivul nem kerek semmi mast!"
14/15 anonim válasza:
Én is idén ballagok, és nem kérek semmit a barátomtól. Pedig meg tudná és meg is venné, ha szeretnék valamit.
15/15 A kérdező kommentje:
az a baj, ha nem kérek, akkor vesz valami olyat, ami nekem nem tetszik vagy nem veszem hasznát, stb. (mert ha aztán nem használom, azután megsértődik, vagy mérges lesz magára, hogy nem tudta kitalálni az ízlésem.)
De tökmindegyek. Ne a barátommal való kapcsolatomat boncolgassátok, hanem tippeket adjatok! Ha meg nem tudtok, akkor ne is írjatok! Kössz!!!
Persze a normális, rendes válaszokat értékeltem :)) Köszönöm!
2012. ápr. 16. 17:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!