Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, milyen fiúk jönnek be?
Figyelt kérdés
belsőre lennék kíváncsi, pl:vicces és kicsit bolond is, rendes, stb.2012. ápr. 15. 22:41
1/23 anonim válasza:
okos, művelt, udvarias ja és megbízható
nálam ezek a legfontosabbak
2/23 anonim válasza:
okos, humoros, megbízható, őszinte, kedves, udvaris
3/23 anonim válasza:
"vicces és kicsit bolond"-ez nem rossz!
Ha ilyen,akkor sok gond nem lehet.
26n
4/23 anonim válasza:
heh, okos kedves művelt udvarias? kamu válasz, csak a külsőségekre mentek ti is
5/23 anonim válasza:
HAHAHaahAhaHa..mese,mese,meskete..tudjátok nagyon jól lányok,hogy a macsó, rossz fiúk jönnek be. Mondhattok akármit :D:D.
6/23 anonim válasza:
Utolsó két emberkének: Azt se tudjátok milyen ember vagyok. Már bocsánat, de nekem tényleg ezek a belső tulajdonságok jönnek be egy srácban... Vannak KIVÉTELEK. de ne higgyétek el, hogy nekem ezek jönnek be. :)
7/23 anonim válasza:
nem is, mert nekem eddig csak az okos fiúk tetszettek
van egy srác ismerősöm, elismerem, hogy nagyon helyes meg jól néz ki, sokat is csajozik, viszont szerintem tanulatlan és faragatlan
sosem járnék vele
8/23 anonim válasza:
megint egy teljesen felesleges kérddés.
9/23 anonim válasza:
semmi baj csajok , nekünk is a rosszkislányok jönnek be elég a kamuzásból
10/23 anonim válasza:
én komoly férfit akarok, aki konzervatívabb, mint a mai fiatalok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!