Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Éreztétek már úgy, hogy senki más mellett nem lennétek boldogok, csak amellett, aki többé már nem lehet a tiétek?
20:31:
Köztetek mi történt?Mert mi is négy év után szakítottunk,és azóta borzasztó a helyzet.Még csak fél éve vagyunk külön...
Távkapcsban voltunk, júliusban költözött volna közelebbre. Elég stresszes, veszekedős időszakon voltunk túl, mikor végre úgy éreztem, rendben van minden. Aztán egyszer egyik napról a másikra kiakadt, én elküldtem, hogy velem ne beszéljen így, első 2 nap még keresett, 3.-on már nem ..
Volt egy kislány, akivel jóban voltak, én csupa rosszat hallottam róla, ezért 1000x megkértem, hogy szabaduljon meg tőle, mert nem lesz jó vége. De 350 kmről nem tudom minden lépését figyelni .. A kiscsaj rámászott, engem kirakott, azok után, hogy még a kezem is megkérte, és együtt terveztük az egész életünket. Még csak másfél hónapja tart a dolog, én azóta is kivagyok.
Én úgy érzem, meg tudnék neki bocsátani, mert tényleg nagyon csúnyán viselkedtünk, és inkább támogatnom kellett volna őt ilyen helyzetben, mint játszani a jégkirálynőt .. De nem feltétlen érzem magam hibásnak, még ha kettőn is áll a dolog. Ha nem lett volna ott a csaj, nem lett volna okom gyanakodni, nem veszekedtünk volna.
Bárhogyan is bánt velem, még mindig úgy érzem, ő az igazi, csak vele érzem magam olyan jól és felszabadultan .. ABban reménykedek, hogy egy fél éves szünet után több tapasztalattal majd talán újra tudjuk kezdeni, és sokkal jobb lesz a kapcsolatunk (voltak problémák ..).
Nálad mi a helyzet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!