Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tetszik egy nálam 10 évvel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tetszik egy nálam 10 évvel fiatalabb lány! Ami nem lenne gond csak én 24 vagyok így azér necces! Nem tom mit csináljak?!

Figyelt kérdés
volt egy kis házibuli amolyan nyárköszöntő evészet ivászat Egyik haverom hozta a hugát akit már régóta ismerek de eddíg fel se tünt hogy milyen jó csaj lett Hát ugye megnőtt elöl hátul:) szóval teljesen levett a lábamról beszélgettünk iszogattunk de nem történt semmi...csak valahogy megfogott és nem tudom kiverni a fejemből és teljesen odavagyok érte Nem merek senkinek beszélni róla elég gáz szerintem hogy egy "kislány" tetszik...ha egy icipicit idősebb lenne nem teketóriáznék! mer amugy nincs gondom a csajozással simán felszedném de azér a 10 év az 10 év...felejtsek? várjak? vagy cselekedjek lesz ami lesz?
2009. jún. 19. 15:45
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ne őrülj meg!! 14 éves? Még kislány! Ne csináld már, lépj egyet hátra és adj magadnak egy ébresztő pofont! Várj minimum négy évet és biztos nem lesz bilincs a kezeden!!

Ha az én lányom lenne 14 és egy 24 éves fiú udvarolna neki, biztos kibelezném, aztán azzal akasztanám fel.. Térj észhez és keress a korosztályodban valakit! Ez nem normális!!!

2010. okt. 14. 22:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!