Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiakadnátok, ha belenézne a barátnőtök/barátotok az emailjetekbe/telefonotokba/naplótokba?
Igen, kiakadnék.
Én se nézek bele az ő dolgaiba.
Ez BIZALOM kérdése.
Én egyáltalán nem akadnék ki rajta. Közömbös a négyzeten.
Lelkiismeretem tiszta, rejtegetni valóm nincs. Nézze nyugodtan. Azon elgondolkodnék, hogy mégis mennyire bízhat bennem, hogy ilyet tesz, de ha ez erősíti a bizalmát akkor tegye.
Az akad ki ilyenekre akinek van rejtegetni valója...
Amúgy pont ezért nem használok még csak vírusirtót sem :D
21F
tényleg csak azok akadnak ki, akiknek rejtegetni valójuk van, vagy műbalhézni akarnak
hogy hű de milyen vagy:D
én sosem kapnám fel a vizet ilyenért
L
jó nektek, hogy....iylen boldog, és őszinte kapcsolatban éltak, ahol minden közös, és nincsen titkotok...
kérdés?!
mit csinálsz egy olyan kapcsoaltba, ahol, vannak titkok, mindkét oldalon, de szereted a másikat, eszeveszettül, mint még soha senkit életedbe...:/
tökömbe a szerelemmel...............:'((((((((
miért titkolózol előtte ha szereted?
vagy nem bízol meg benne annyira, hogy elmondj neki bizonyos dolgokat
ha szeretek valakit, akkor mindenem megosztom vele
és akármibe beleszólhat, tudhat mindenről ami velem kapcsolatos
csak én még nem találtam meg ezt a fiút, de ha lesz férjem, akkor csak is így tudom elképzelni vele az életet
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!