Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez korrekt alku?

Figyelt kérdés

Van egy fiú aki korábban eléggé kibabrált velem, hogy visszaszerezze az exét. Nos a sorstól visszakapta és az exe megint átb*aszta az agyát. Most ismét beszélő viszonyban vagyunk és rájött hogy mit veszített mikor eljátszotta az esélyét nálam... Én meg úgy vagyok vele hogy vonz testileg, de nekem már nem kéne. Ha találkozunk mindig összegabalyodunk (csak csók meg tapizás)... Viszont ő meg kezd belém szeretni. Találkozunk holnap. Terveztem neki, hogy elmondom, hogy kapcsolati szinten ne várjon semmit, ha így is akarja érezhetjük jól magunkat együtt de ha nem nem történik semmi köztünk.

Szerintem így korrekt. Szerintetek?

2012. ápr. 15. 21:28
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Miért adnál neki újra bármilyen esélyt is, ha már eljátszotta nálad?

Normális sráccal kezdj, ne olyannal aki egyből lelép egy jobb vagy egy régi nője miatt:S

2012. ápr. 16. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!