Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan csábítottátok el újra a barátotokat?
Eléggé magam alatt vagyok, szóval bunkók kíméljenek!!!
Az olyan válaszok sem érdekelnek, hogy:"Nekem erre nem volt szükségem."
Köszönöm!
Még nem voltam ilyen helyzetben, de van mikor szoktam ezen gondolkodni. A fiúk szerintem kedvelik az olyan lányokat, akiknek "nincs rájuk szüksége". Úgy értem, persze barátságos vagy meg stb., de nem lógsz rajtuk, nem nyaggatod őket, független vagy, mert az ilyen lányokért küzdeni kell, és jobban megbecsülnek. Úgy képzeld el, hogy bemész egy szórakozóhelyre, adott egy nagyon helyes srác, minden csaj oda van érte...egyértelműnek veszi, hogy te is oda leszel érte, viszont te tudomást sem veszel róla...nyilván nem az a tucat-lány fogja felkelteni a figyelmét aki 20 másik mellett rajta csüng, hanem feltűnik majd neki, hogy valakinek nem kell (neked) és az fogja érdekelni. Szóval ha a barátoddal közös szórakozóhelyre jártatok eddig, menj el a barátnőiddel valamikor oda, amikor tudod, hogy ő is ott van, de legyél teljesen közömbös, érezd jól magad, nevess, lássa rajtad, hogy jól érzed magad nélküle. Bár ismétlem én még soha nem volt ilyen helyzetben, lehet, hogy ez beválik:) Sok sikert:) Talán majd fiúk is írnak:)
21/L
Nem tudom.:(( Tudod érdekes a kapcsolatunk nagyon. 6 és fél éve vagyunk együtt és sok mindenen túl vagyunk már. Ő nagyon sokáig olyan volt, hogy sok szabadidőt akart, nem volt érzelmes stb... Én meg folyton együtt lettem volna vele, hiszen szerelmes voltam. Lehet elhibáztam, sőt alá is írom, mert szakítottunk. Aztán mikor kibékültünk már én is ugyanolyan "érzelemmentes" lettem, stb... Ez azzal is járt, amit írtál, hogy nem voltam olyan sokat vele, nem voltam olyan kapható stb... De úgy tűnik, és nagyon nagyon úgy tűnik, hogy EZ NAGYON NEM MŰKÖDIK, elveszíteni pedig nem akarom.:( Most akkor mit csináljak? Mi lenne a jó?
27N
dobjátok fel a kapcsolatot.
menjetek sétálni, kirándulni, túrázni. utazgassatok, járjatok moziba, süssetek közösen, vásároljatok együtt szexis fehérneműket....filmezzetek..
én 17 éves vagyok és mi ezeket szoktuk csinálni és szerintem nektek is beválhat, ha nem a megszokott napi dolgokat csináljátok, hanem egy kis újítás, kalandozás lenne:)
Told meg egy lépéssel a szakítás felé ezt a kapcsolatot, és emeld fel a fejed.
Szép vagy, gyönyörű vagy, valahol valaki téged keres!
Z.
Az a bajom, hogy szünet ugye nem egy volt már...:( Kirándulni, sétálni, együtt vásárolni nem szeret, a mozi neki nem újdonság... Nem könnyű eset. :/ De nekem ő kell! Attól félek, hogy ebben az időszakban, hogy sokat veszekedtünk, már másfelé is nézelődik.:'( Nem tudom elhinni, hogy velem történik ez megint.:( Pedig úgy igyekeztem! Az se segítene, ha olyan lennék, mint a kapcsolat elején, mert régóta együtt vagyunk és azt már szerintem nem is szeretné, mert az idő alatt sokat változtunk. :( Szóval teljes tanácstalanság! Azt hittem a szex is jó, de regisztrált egy olyan helyre, ami nem ezt igazolja! Komolyan mondom, nem tudom már hogyan igyekezzem és ettől a tanácstalanságtól plusz tehetetlenségtől vagyok már egy ideje ki! És ezt ő látja is rajtam, és mivel mindenki tudja, hogy az életvidám, mosolygós emberek a vonzók... Hát nem mondom, hogy ez is használna nekünk... Megpróbáltam vele megbeszélni a dolgot, de nem tettünk pontot a végére, mert mind a ketten másképp látjuk:
Ő azt látja, hogy búval baszott vagyok, mire én, hogy igen, mert szerintem már másfelé nézelődsz(ez amúgy biztos), erre ő, pont azért, mert én ilyen gyanakvó és féltékeny vagyok!
CSAK HOGY AZ A BAJ, HOGY AZÉRT VAGYOK ILYEN GYANAKVÓ, MERT ELŐBB Ő ADOTT AZ EGÉSZRE OKOT!!! Egyszóval ő kezdett el másfelé nézelődni, aztán lettem ilyen:(
Tudom, azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de nekem ő kell és vissza akarom őt szeretni, hogy újra belém szeressen!
Nagyon elcseszett egy helyzetben vagy te is ..
Iszonyatosan tud fájni, de nem szeret már, engedd el. Sírd ki magad, pár hónap, és ha akarod, túl leszel rajta.
"Tudom, azt fogjátok írni, hogy felejtsem el, de nekem ő kell és vissza akarom őt szeretni, hogy újra belém szeressen!"
Hagyjátok, reménytelen eset. Csak ki akarja magát nyávogni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!