Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek es tapasztalataitok a korai osszekoltozesrol?
Utolso ket valaszado, en is pontosan igy gondolom. Szerintem egy nonek ugy kell gondolkodnia ebben a temaban ahogyan azt ti itt leirtatok. Nagyon meglepodtem, mikor megkerdezte, elveszitette a noiesseget is, pedig nagyon tetszett eloszor a lany. Az en szememben veszitett a noi buszkesegebol vagy atrtasabol, nem tudom hogy fejezzem ki magam. Jobban szeretem az elovigyazatos lanyokat, az olyan lanyokat akikkel lehet viccelodni de komolyabb temakban hasznaljak a fejuket. De leeht en vagyok lemaradva, es ezt most igy csinaljak, hogy hipphopp osszekoltozunk, aztan szivjuk egymas veret ameddig csak lehet...vagy uj kapcsi es ujra osszekoltozok massal. Hova fajult a vilag, soxor elgondolkodom rajta.
Picit fel vagyok haborodva!
Kb. 2éve voltam ilyen helyzetbe. Egyik bnőm rámtelepedett. Egyszer már csak azt vettem észre, hogy ott lakik nálam. Eszik, iszik, fürdik, melegszik, alszik, szemetel, bagózik, stb... Mondtam neki, hogy vagy befizet a rezsibe vagy mehet.
Ekkor jött a lelki furdalást keltő szállóigéi, de nem sajnáltam meg. Vagy dolgozik, és fizet, vagy mehet ahova akar.
Bár a Mekibe, de dolgozik.! :D Azóta is jóba vagyunk.
es egyutt vagytok meg miutan Mekibe elment dolgozni?
En szivem szerint akkor se koltoznek meg vele ossze ha befizetne a rezsibe!!Hisz nem is ismerem.
A korai összeköltözés semmiképp nem tesz jót. Elronthat akár egy olyan kapcsolatot is, ami egyébként jó lett volna. Ha kimarad az ismerkedős, találkozgatós kezdeti szakasza egy kapcsolatnak, akkor nagyon alapvető pillérei hiányoznak majd az egésznek, és hamar szakítás lesz a vége. Az én párom is felhozta 1 hét után az összeköltözést (nem akarta mindenáron, csak megemlítette), és elmagyaráztam neki, hogy nem tudhatjuk, mi sül ki az egészből, mennyire illünk majd össze, hogyan alakul a kapcsolatunk, várjuk meg, hogy igazán megismerjük egymást és átlássuk, akarunk e közös jövőt. Egyetértett velem és nem is firtatta tovább. Ez már 8 hónapja volt és még mindig nem költöztünk össze, pedig már tudjuk, hogy közös jövőt akarunk. De ki akarjuk várni vele az egy évet. Hogy miért? Mert élvezetes része a kapcsolatnak az "együtt járás". Jó várni a találkozásokat, jó érzés újra viszont látni egymást, jó érzés, hogy hiányzik, de tudom, hogy este együtt leszünk. Az egész életünket együtt akarjuk leélni, tehát bőven ráérünk összeköltözni, és bőven lesz időnk együtt élni.
22/L
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Jobb mint a barátok közt!!
En is pont igy gondolom!!!!!
ha o eletem szerelme /mar ugy erzem nem o az/,akkor meg lesz idonk egyutt lakni, egymasra is fogunk meg unni oregkorunkig:)
Jobb lesz egy normalis lanyt keresnem magamnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!