Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a velemenyetek es tapasztalataitok a korai osszekoltozesrol?
Nincs hol laknia.Vagy beteg a csaj.
26n
Nem lesz gyereke! De nekem is gyanus! Tetszik a lany meg minden, csak ez egy kicsit pofoncsapott...
Pedig olyan szivesen vele maradnek meg sokaig, ismerkedni stb annyira elveznem, de o hozzam akar koltozni.
Ez meg mar nem tetszik egyaltalan. En ezt elmondtam neki, es nem tetszik neki a velemenyem, azt allitja, hogy most mar mindenki igy csinalja. Lehet le vagyok maradva?????
Hozzateszem nem is dolgozik...mibol akar elni? az en fizetesembol?
Ha lenne alapja a kapcsolatunknak es ismernem ot, es tudnam hogy ot tiszta szivbol akarom, akkor termeszetesen nem hagynam ot bajban, ha baj van egyaltalan. A csaladjaval nincs jo kapcsolatban, baratnojenel lakik. De ez most nekem ugy jon le hogy talalt valakit maganak es ratelepszik!
Ugy erzem szeret, legalabbis tetszem neki,szerelemrol ilyen keves ido elteltevel meg nem iagzan lehet beszelni, lehet egyszeru fellangolas is. DE honnan tudjam, hogy igaz....es honnan tudjam megmarad e az erzes. En csak ismerkedni akarnek vele, de ez nekem tul sok.
En se fogok osszekoltozni vele!!Tuti! De kivancsi vagyok a velemenyekre!
Ha elfogadja akkor mehet tovabb a kapcsolat ha nem akkor nem.
Nok hozzaszolasat is szeretnem, mert ti maskepp latjatok a vilagot.
A masik meg az , hogy sajnos en nem engedhetem meg magamnak azt, hogy bekoltoztessek a garzonlakasomba egy lanyt akit nem ismerek, es tartsam is el mert nincs munkaja. Van egy fizetesem ami a lakaskolcsonre megy ra, meg a rezsire, kajara.. Neha kiruccanok haverokkel, kollegakkal, es mar el is fogyott a fizetes. Nem tudnam anyagilag ot eltartani es meg nem is akarom mert kemeny eletem volt. Ilyenekkel nem viccelek. Ha mar regota ismernem nagyon szivesen segitek, de ez kicsit tulzas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!