Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szakítanátok a barátnőtökkel, ha hízna 10 kilót?
Figyelt kérdés
2012. ápr. 15. 13:42
21/46 anonim válasza:
Nemtom, de mintha itt sokak nem tudnának róla, hogy a felszedett zsírtömeget le is lehet ám adni... Mondjuk nem kiskegyed-féle "fogyókúrákkal", hanem rendesen betartott egészséges étrenddel (neve: szálkásító diéta), és aerob testmozgással (~130as pulzus alatti, pl. egy óra erőteljes gyaloglás). Szóval nem egy olyan nagy ördöngösség. Akit zavar, az tegyen ellene, de okosan ám! Aki azt hiszi, hogy a koplalástól fog lefogyni, nem csoda, ha nem sikerül neki, és emiatt még szarabb lesz a közérzete.
22/46 anonim válasza:
Azért az is érdekes, hogy elhíztok és még ti vagytok megsértődve :D
igen, meg vagyunk sértődve. mert ilyen megjegyzéseket tenni vkire parasztság. az ilyen nem férfi.
23/46 anonim válasza:
Ha meghízna, elkezdene ráncosodni, és szenilis is lenne, én akkor is szeretném, mert Ő a Mindenem és kész. Aki ez miatt szakít az egy jellemtelen ember. Az ilyennek inkább egy hatlövetűt adnék... a két kezébe, a két lábába, a legérzékenyebb pontjába, a maradékot meg odaadnám neki, hogy nyugodtan lője le magát.
24/46 anonim válasza:
Persze, nem akarok egy zsírdisznóval járni
25/46 anonim válasza:
" mert ilyen megjegyzéseket tenni vkire parasztság. "
Úgy van, azt kell mondani, hogy de jól nézel ki, majd hányni egy sort mikor nem látja... Ugyan már! Gyakoroljon mindenki önkritikát! Ha valaki kövér akkor kövér és abban nincs apelláta, de ne kelljen már tetszeni másoknak is...
26/46 anonim válasza:
itt nem az önkritikáról van szó. hanem arról, h ha vkit szeretsz, akkor szereted igy is, meg úgy is. de neked inkább ne legyen barátnőd, amig ilyen éretlenül fogod fel a dolgokat. és még h a nők mennek a külsőre... omg...
27/46 anonim válasza:
A vonzalom attól vonzalom, hogy vannak olyan dolgok, pontok amelyek tetszenek neked, stb. Ha ezek a pontok drasztikusan(!) elmozdulnak akkor bizony már nem tetszik. Emiatt a kapcsolat megromlik a szerelem elmúlik és az egész szánalmasan nyomorúságossá válik. Sajnálom, de én sem egy hájpacnit vettem el feleségül és nincs szükségem sem egy másik zsíros-katira (az osztályban volt egy ilyen lány, fújj). Azt az undort amit a látványtól érzek, már nem tudom leküzdeni, nem hogy meg**ni! Tehát azt mondod nekem ettől függetlenül szeretnem és kívánnom kéne?! Nem megy, próbáltam évekig.
28/46 anonim válasza:
Aki komolyan gondolja, az egy életre választ társat. Még ennyit fűznék hozzá... (23-as voltam)
29/46 anonim válasza:
jó, akkor gondolj bele abba, h történik veled, neadjég egy szerencsétlenség, hónapokig kórházban vagy, elhizol, és magatehetetlen vagy, és a feleséged azt mondja, h "ne haragudj, én egy egészséges emberhez mentem hozzá, mostmár nem kellesz, szia", akkor mit mondanál? természetesnek vennéd?
30/46 anonim válasza:
23-as, te egy IGAZI FÉRFI VAGY! MINDEN ELISMERÉSEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!