Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, szakítanátok a barátnőtökkel, ha hízna 10
kilót?
Megint én vagyok. Igen, jobb volt így, hogy elhagyott, mert valószínűleg nem ezen múlt a kapcsolatotok, ez egyszerűen csak egy rossz kifogás volt részéről. Ne bánd!
Viszont hozzáteszem, az előző kapcsolatomban állandó vitatéma volt ez, nálam ott telt be a pohár, mikor karácsonyra beállított egy súlyzókészlettel, mondván hogy ideje lenne már lefogynom. Szerintem ezt sokféleképpen elő lehet adni, nem csak ilyen sértő módon.
2012. ápr. 15. 14:16
Azért az is érdekes, hogy elhíztok és még ti vagytok megsértődve :D
2012. ápr. 15. 14:22
Na, azért nem kell a fennhéjazós duma, ti férfiak is elég szép sörhast tudtok ereszetni, mégsem vagytok érte b@szogatva!
2012. ápr. 15. 14:23
14/46 A kérdező kommentje:
Én nem vagyok megsértődve, engem is nagyon zavar, próbálok is tenni ellene. Csak nagyon rossz, mert önbizalmam eddig is kevés volt, most meg a 0 körül van.
Volt már egy két kapcsolatom és nem is akármilyen pasikkal. Nem mondhatom magam vékonynak mindig is volt mit fogni főleg fenék és comb tájékon. Akikkel eddig összehozott a sors mind imádták! Az én súlyom állandóan ingadozik,sportolni nem sportolhatok a szivem miatt és alkatilag sajnos olyan vagyok, hogy nevetek egy jó ízűt és már +2 kiló a fenekemen is van...:D De ez miatt még soha nem volt semmi gondom soha nem jegyezték meg ha híztam is. Hisz belém lettek szerelmesek és abba beletartozik a nagy fenekem is...:):D ( azért ne 120 kilósnak képzeljetek el )
2012. ápr. 15. 14:26
16/46 A kérdező kommentje:
Csak úgy kíváncsiságból, hány kg és cm vagy? :)
2012. ápr. 15. 14:33
"# 6
utolsó.. omg.. a nőnek is jobb lenne, ha elhagynád. milyen szerelem és elfogadás ez???? "
A szerelem már régen elmúlt és most lóg rajt ami csak lehet. Nem, nekem nincs sörhasam de csak azért mert hetente sportolok. Sajnálom, hogy őt nem érdekli és nem tehetek róla ha forog a gyomrom amikor szétfolyik az ágyban. A legrosszabb, hogy őt nem zavarja. És igen, elhagyom mert igénytelen lett! Ha valaki szeretné, megadom a címet de erre készüljön fel (nem ő van a képen, az övé csúfosabb): [link]
# 7
Nő vagyok, de ha ezért elhagyna valaki, akkor azután nem is bánkódnék. Más kérdés, hogy plusz 10 kiló engem biztosan nagyon zavarna, tehát nagyon gyorsan elkezdenék sportolni, és étrendet változtatni.
Na ez a normális gondolkodás! Hogy nem szarod le, hogy hájas és visszataszító lehetsz a másik szemében! El tudnám fogadni, ha ezek ellenére sem adja le a kilókat. Sőt plasztikai beavatkozást is támogatnék de ő nem tesz érte semmit...
2012. ápr. 15. 14:33
19/46 A kérdező kommentje:
Én is ugyanennyi, csak 1 centivel magasabb.
Szerintem először próbáld meg magad elfogadni olyannak amilyen vagy. Mert ebben rejlik a varázs. Ne mond már nekem hogy 65 kilósan nem tudsz szexi lenni?:) Nem feltétlen a csont kollekciókat szeretik ám.... Itt az a legnagyobb probléma hogy nem tudod elfogadni magadat. És szerintem ott más ok is volt csak erre rá lehetett fogni... Én exem éppen most hívott a szórakozóhelyére pultosnak... Ott pedig azért elég csini csajok szoktak lenni. Neki a mai napig ez tetszik....:) Kifogtál egy balekot...:) Kedves úriember aki itt szidja a feleségét... Valaha is elé álltál és elmondtad neki hogy undorodsz tőle? Gondolom soha nem volt merszed...
2012. ápr. 15. 14:41
Kapcsolódó kérdések: