Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lanyok! Szerintetek negativ...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Diavolino44 kérdése:

Lanyok! Szerintetek negativ tualjdonsag az, ha valaki nem jar tul sokat bulizni kikapcsoldni!?

Figyelt kérdés

Egy normalis kapcsolatban, heti egy kozos programm eleg?

Ilyenekre gondolok hogy kirandulas, szinhaz, stb.

Mivel hetkoznap dolgozok napi 8-9 orat utan nem sok kedvem es erom van meg valahova menni. Hetvegen azert torekszem arra hogy legyenek kozos programmok. jogos ha tobb programmot szeretne?

THX

2012. ápr. 13. 15:55
 1/5 anonim ***** válasza:

Nincs olyan ebben a témában, hogy normális meg nem normális.

Vkinek heti egyre sincsen igénye, vkinek meg heti hétre van.

Egyik sem rossz, csak más. A lényeg az, hogy olyan partnert találjon az ember, akivel nagyjából egyezik az igénye.

2012. ápr. 13. 15:57
 2/5 anonim ***** válasza:
hei 1 program???ha együtt laktok akkor szerintem nagyon jóó,én összetenném a 2 kezem ha hétvégente el tudnánk menni valahova!
2012. ápr. 13. 15:59
 3/5 lila nyuszi ***** válasza:

Nekem pozitív. Bulizás nekem nem kikapcsolódás.

20/N

2012. ápr. 13. 16:02
 4/5 anonim ***** válasza:
A kikapcsolódás nem egyenlő a bulizással. Ha nem vagy bulizós fajta, az pozitív. A heti 1 program, az pedig jó.
2012. ápr. 13. 16:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Koszonom a valaszokat!

Az elso valaszolonak uzzenem, hogy enis igy fogom fel alapvetoen az eletemet. Csak kivancsi voltam egy szuk keresztmetszetre.

2012. ápr. 13. 16:37

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!