Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmozgathat érzelmileg egy 20 éves lány egy 26-32 év közötti férfit?
Én lennék az a 20 éves leányzó. Őszintén, én nagyjából elégedett vagyok magammal, mint belső mint külső terén. Persze, mint (sztem) minden nőnek nekem is vannak hisztikirohanásaim és vannak külsőleg is hibáim, de elfogadom magam ahogy vagyok(esetleg ha úgy van próbálok változtatni dolgokon)
Pasik terén inkább válogatós vagyok sajnos...Nyár óta nincs semmilyen párkapcsolatom, mert egyszerűen feleslegesnek érzem belevágni egy olyan kapcsolatba, amiben semmi rációt nem látok.
És valamennyire megkülönböztetem a férfiakat kor alapján. Én úgy érzem, hogy egy stabil 26-27 évesre minimum szükségem lenne, de 10 év is simán beleférne. Valamiért azt érzem, h a korral jár a tapasztaltabb és a stabilabb személyiség kialakulása.
Persze ennek ellenpéldája: nyáron összeismerkedtem egy nálam közel 7 évvel idősebb pasival, aki számára az is nagy gondokat jelentett volna, hogy ez egy felvállalt kapcsolat legyen. Így visszagondolva és látva az azóta eltelt napjait, sztem még ő sem tudja mit is szeretne igazán. Persze ez csak az én véleményem. Az ő kifogása akkor a korkülönbség volt...
Ti mit gondoltok nagy befolyás ez egy 26-30 (esetleg 32) éves férfi számára az ekkora korkülönbség?
ma 15:44!
Szóval az is korfüggő, hogy ki mennyire becsül meg egy nőt. Értem... Téged se az eszedért szeret az a 24éves CSAJ. Mégis mi köze van a kornak ehhez? A huszonévesek között is vannak normális férfiak, akik megbecsülik a nőket. És 30felett is vannak szemetek... Úgyhogy nem kell itt általánosítani és hülyeségeket beszélni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!