Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmozgathat érzelmileg egy 20 éves lány egy 26-32 év közötti férfit?
Én lennék az a 20 éves leányzó. Őszintén, én nagyjából elégedett vagyok magammal, mint belső mint külső terén. Persze, mint (sztem) minden nőnek nekem is vannak hisztikirohanásaim és vannak külsőleg is hibáim, de elfogadom magam ahogy vagyok(esetleg ha úgy van próbálok változtatni dolgokon)
Pasik terén inkább válogatós vagyok sajnos...Nyár óta nincs semmilyen párkapcsolatom, mert egyszerűen feleslegesnek érzem belevágni egy olyan kapcsolatba, amiben semmi rációt nem látok.
És valamennyire megkülönböztetem a férfiakat kor alapján. Én úgy érzem, hogy egy stabil 26-27 évesre minimum szükségem lenne, de 10 év is simán beleférne. Valamiért azt érzem, h a korral jár a tapasztaltabb és a stabilabb személyiség kialakulása.
Persze ennek ellenpéldája: nyáron összeismerkedtem egy nálam közel 7 évvel idősebb pasival, aki számára az is nagy gondokat jelentett volna, hogy ez egy felvállalt kapcsolat legyen. Így visszagondolva és látva az azóta eltelt napjait, sztem még ő sem tudja mit is szeretne igazán. Persze ez csak az én véleményem. Az ő kifogása akkor a korkülönbség volt...
Ti mit gondoltok nagy befolyás ez egy 26-30 (esetleg 32) éves férfi számára az ekkora korkülönbség?
Simán lehet 10 évvel idősebb párod, a férfiak szinte mindig a fiatalabb pipiket keresik, szexuálisan nekik hízelgő, hogy egy korosztállyal lejjebb is sikerük van.
Azt viszont nem érzem, nem tapasztalom, hogy a 30-as férfiak annyival komolyabbak lennének, mint a 20-asok. Sokáig nem kötik le magukat, akiket én ismerek, van nőjük, de nem veszik el feleségül, gyereket nem akarnak, bulizgatnak még 40 évesen is, félnek a felelősségtől, öregedéstől.
Ha az idősebb férfiak jönnek be, nyugodtan válassz olyat, de ne hidd, hogy csak a kora miatt érettebb egy fiatalnál.
nem gondolom, h érettebb vagyok, hanem úgy érzem, h másra vágyom, mint mondjuk egy 20 éves fiú.
Ezzel nincs is gond, hiszen 20 évesként a legtöbb fiatal bulizni akar, kiélni magát én viszont( és biztos van így vele meg pár lány) nagyon család centrikus vagyok. nem veretem volna földhöz magam, ha elsőre sikerült volna találnom egy társat, akivel leélhetem az életem.
Szívesen vállalnék gyereket már 23-24 éves koromban, ehhez viszont szükség van egy biztos támaszra. Valószínűleg előbb találnék társat a 28-32 év közöttiek között erre, mint egy velem egyidős fiúban.
Tapasztaltabbak meg elárulom neked egyáltalán nem tartom magam. Sem kapcsolatok terén, sem szexualitás terén nem vagyok tapasztaltabb (de még talán annyira tapasztalt sem) mint a kortársaim.
ma 13:21 válaszoló:
Szerinted a 30-as pasik nem akarnak 30-as éveikben gyereket?Nekem nem volt még semmilyen kapcsolatom velük.
# 11 vagyok megint
ha te 23-24 éves korban már szülnél, akkor te vagy a kivétel a mai lányok közt, mert a lányok sem sietik már el a családalapítást
és a biztos támasz remélem nem azt jelenti, hogy egy eltartót keresel magad mellé
ilyen vágyak mellett is azt mondom, hogy neked nem 30-40 éves pár kell, hanem egy családcentrikus, akármilyen életkorú
ez sajnos nem korfüggő, az sem az életkorotoktól függ, hogy meddig lesztek együtt, mennyire lesz tartós a kapcsolat
ahány ember, annyiféle
Nem eltartatni akarom magam, hanem vágyom egy társra akinél megvan a közös szeretet, megvan a közös cél és bevallom bírom, ha vkivel tudok veszekedni. persze úgy, h kiadjuk magunkból azt ami bennünk van, 1 órába kiveszekedjünk magunkat, de utána mégis őszintén szeretetből megöleljük egymást és mint ha mi sem történt vna megy tovább az élet.
Sajnos ilyet is keveset látni manapság, néha úgy érzem a párok felfújják a dolgokat... nem képesek túllendülni egy-egy vitán.
De összegezve, mégiscsak nagyobb esélyem van rá, h találok egy ilyen embert a 28-32 év közötti korosztályban, mint a 20-23 évesek között...Persze a kivétel mindenütt megvan.
Na akkor elmagyarázom a sok taknyosnak mi a különbség a 20 és a 30<xx pasik között.
Az idősebb pasi nem csak egy csajt lát, hanem a nőt! Egy csodát, hogy megtörténhet vele, hogy már nem a fiatalsága hajnalán tart és mégis megszeretheti egy ilyen "csoda". A döbbenet az akkor taglózza le mikor ő is szerelmes lesz, pedig már azt hitte sosem érzi többet. Aztán, hogy folytassam! Az idősebb pasi megbecsüli, nem jár disco-ba vagy ahova a többi fiatal, nem keresi más nők társaságát, csak egyszerűen el akarja halmozni a lány akibe szerelmes lett. Figyelmes és sosem fogja elfelejteni a napot amikor találkoztak és a születésnapot sem. Az idősebb férfi már ráér, mert erre az időre minden rendes férfi megteremtette a feltételeit egy családnak, van élettapasztalata ami biztonságot adhat egy nőnek. Ha a lány ezt felismeri, örök boldogság!
35+/F - 24/L
"erre az időre minden rendes férfi megteremtette a feltételeit egy családnak, van élettapasztalata ami biztonságot adhat egy nőnek"
Mondszaszépen,volt maga világéletében álláskereső? Azt hiszed evidens, hogy 30 után mindenkinél ott a kész amibe csak bele kell ülni?
ma 15:44
Tehát azt mondod, hogyha 25-30-35 leszek, akkor csak ennyit kell előadnom a 18-24 év körüli lányoknak ahhoz, hogy egyből belémessenek és megdurranthassam őket? Mert ez így bizony túl egyszerű lesz. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!