Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy kell egy szeretőt megtart...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell egy szeretőt megtartani?

Figyelt kérdés

Mert OK, hogy összejárunk néha szexelni, mert ez a lényeg és nyilván ez kölcsönös vonzalom nélkül nem menne, szeretem is (talán jobban mint kéne), de pl. fel kell-e hívni időnként megkérdezni hogy van, írni neki pár sort emailon, vagy ilyesmi? Vagy elég akkor hívni, ha megbeszéljük a találkozót? A nők olyan kiismerhetetlenek :( és légyszi ne írjátok, hogy kérdezzem meg tőle

25F

2012. ápr. 13. 12:02
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Ha van párja, akkor nem hiszem ,hogy a te váratlan telefonjaidra,emailjaidra vágyik.

Ha mg nincs,de hívogatod,akkor ott már elindulhat valami több,szerintem.

2012. ápr. 13. 12:09
 2/7 anonim ***** válasza:
Előző: látszik h tapasztalatból beszélsz, osztom a véleményed.
2012. ápr. 13. 12:25
 3/7 anonim ***** válasza:

Ahogy az első írta. Lényegében így van. Persze ez függ az illetőtől is, h mire vágyik még a szexen kívül, és azokat tudod e neki teljesíteni.

De 25 évesen minek neked szerető?

2012. ápr. 13. 12:26
 4/7 anonim ***** válasza:

Szeretőt megtartani?

Legyél nagyon jó az ágyban, és költs rá sokat.

2012. ápr. 13. 12:31
 5/7 anonim ***** válasza:
Ne akarj többet mint ő. Email egyenlő lenne a lebukással annak nyoma van. Mi telefonon szoktunk beszélni néha., nekem jólesik ha felhív. De te tudod mikor nem zavarod őt.
2012. ápr. 13. 13:32
 6/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, igazából elírtam, mert én vagyok az ő szeretője, ő nem egyedülálló. Volt olyan érzésem, hogy mintha igényelné hogy hívjam fel pl. de lebukni sem akarok, elveszíteni sem akarom.
2012. ápr. 13. 13:53
 7/7 anonim ***** válasza:
Én csak annyit mondok, hogy én lesz*rtam mikor hívom, mert nem szeretőnek akartam, lebukott és ezzel lett vége a kapcsolatunknak, pedig sokáig hitegetett h lesz belőle több is. Ennyi, az emberek szánalmasak.
2012. ápr. 13. 14:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!