Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan lehet valóban megtartan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet valóban megtartani egy barátnőt? Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Szóval felmerült bennem egy nagy dilemma.Nemrég szakítottunk a barátnőmmel több,mint egy év kapcsolat után.Mindent megadtam neki,biztonságot nyújtottam neki,szerettem,mégis vége lett.Sokan azt mondják,hogy nem szabad mindent megadni,sőt ha bunkó,hideg néha az ember,akkor még jobban ragaszkodik hozzá a lány.Ismerek is ilyen párt,2 éve vannak együtt,és már mástól is hallottam.Nekem ellentmondás,hogyha valakit szeretek,akkor azt nem mutathatom ki azzal,hogy mindent megteszek neki?Nem ez lenne a szeretet?Hogyha ezt teszem,akkor elveszítem,megun?Inkább ne mutassam ki 100%-ban a szerelmemet?Ez lenne a kérdés,eléggé filozofikus,tapasztalatokat,elmélkedéseket szivesen várok
2012. febr. 16. 20:29
 1/7 V. Péter ***** válasza:
0%
Ha jó nagy a bicepszed és gyursz akkor talán félórán át is megtudod tartani.
2012. febr. 16. 20:34
 2/7 anonim ***** válasza:
81%
Tök mindegy mit csinálsz,ha valaki igazán szeret,akkor mindenáron melletted marad.
2012. febr. 16. 20:34
 3/7 étoile et lune ***** válasza:
52%

Ha illik hozzád, kiegészítitek egymást, megtarthatod, de amúgy ez a biztonságot-adtam-neki micsoda, mit kell alatta érteni? Eltartod vagy mi? Megvásárolni nem tudod a szerelmét. Van, aki a bunkókat szereti, de csak azért, mert valami csoda folytán beleszeretett a bunkósága ellenére is. Ez nem azt jelenti, hogy neked is parasztnak kell lenned, hanem azt, hogy tovább kell keresgélned a neked való után.

Ahogy vannak olyan pasik, akik az ostoba, de szexi nőket szeretik, úgy vannak olyan nők is, akik a ,,rossz fiúkat" szívlelik. De rengetegféle ember van, szóval kutass tovább, és ne vonj le olyan következtetéseket, hogy a nőknek a köcsögök jönnek be, mert ez egy csalódott pasi szövege.

2012. febr. 16. 20:35
 4/7 anonim ***** válasza:
én lány vagyok, és én utálom, ha valaki bunkó, a legtöbb kapcsolatom ezért nem működött, mert egyszerűen nem partnerek voltak a férfiak, hanem gyerekek. egy igazi férfi szerintem kimutatja a szeretetét, de nem esik át a ló túlsó oldalára. tehát én azt sem szeretem, ha túlzottan ragaszkodik, és megfullaszt.
2012. febr. 16. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
A bunkó pasikat nagy ívben kerülöm. Ha nem mutatná ki a szerelmét, szeretetét, kételkednék az egész kapcsolatban.
2012. febr. 16. 21:06
 6/7 A kérdező kommentje:
A biztonságot adok neki az úgy kell érteni,hogy meghallgatom,közösen oldjuk meg a problémáinkat,segítünk egymásnak,vigyázok rá,megvédem,szeretem,gondoskodok róla,hogyha kér valamit akkor azt megteszem,hogyha hibázik valamit akkor azért szólok neki.Nekem eddig ez jelentette a tökéletes kapcsolat definícióját,de azzal,hogy más bunkó módon és szeretete csekély kimutatásával is együtt tud lenni valakivel akár egy életen át is,ez megingatott a hitemben,elbizonytalanított.
2012. febr. 16. 21:09
 7/7 anonim ***** válasza:

Vannak olyan temperamentumos nők, akik eluralkodnak a férfin, hogyha a férfi mindent megtesz, amiket te felsoroltál. Ilyenkor felborulnak a szerepek, a nő lesz a domináns a kapcsolatban, ami persze neki sem jó, és es elég komoly zavart okoz. Minden nő szeretné szerintem gyenge nőnek érezni magát a másik mellett, de ahhoz, hogy gyengének érezhesse magát az kell, hogy a férfit erősnek érezze. És ha bizonytalan, akkor tesztelgetni, akaratoskodni kezd, a férfi meg persze mindent megtesz és ez papuccsá változtatja őt a nő szemében.

Azért ismerem a szitut, mert én is olyan nő vagyok, aki mellett férfi a talpán, aki hosszútávon is férfiként tud viselkedni.

2012. febr. 17. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!