Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet valóban megtartani egy barátnőt? Bővebben lent!
Ha illik hozzád, kiegészítitek egymást, megtarthatod, de amúgy ez a biztonságot-adtam-neki micsoda, mit kell alatta érteni? Eltartod vagy mi? Megvásárolni nem tudod a szerelmét. Van, aki a bunkókat szereti, de csak azért, mert valami csoda folytán beleszeretett a bunkósága ellenére is. Ez nem azt jelenti, hogy neked is parasztnak kell lenned, hanem azt, hogy tovább kell keresgélned a neked való után.
Ahogy vannak olyan pasik, akik az ostoba, de szexi nőket szeretik, úgy vannak olyan nők is, akik a ,,rossz fiúkat" szívlelik. De rengetegféle ember van, szóval kutass tovább, és ne vonj le olyan következtetéseket, hogy a nőknek a köcsögök jönnek be, mert ez egy csalódott pasi szövege.
Vannak olyan temperamentumos nők, akik eluralkodnak a férfin, hogyha a férfi mindent megtesz, amiket te felsoroltál. Ilyenkor felborulnak a szerepek, a nő lesz a domináns a kapcsolatban, ami persze neki sem jó, és es elég komoly zavart okoz. Minden nő szeretné szerintem gyenge nőnek érezni magát a másik mellett, de ahhoz, hogy gyengének érezhesse magát az kell, hogy a férfit erősnek érezze. És ha bizonytalan, akkor tesztelgetni, akaratoskodni kezd, a férfi meg persze mindent megtesz és ez papuccsá változtatja őt a nő szemében.
Azért ismerem a szitut, mert én is olyan nő vagyok, aki mellett férfi a talpán, aki hosszútávon is férfiként tud viselkedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!