Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várnak a családos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várnak a családos férfiak a szeretőjüktől?

Figyelt kérdés
Elsősorban szexet vagy inkább odafigyelést,törődést? Életemben először vagyok ilyen helyzetben( én vagyok a szerető) és nem tudom,mire gyúrjak rá,ha meg akarom hóditani! Nem csak egy p.akarok lenni neki.
2009. jún. 18. 19:15
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy gondok vannak a párkapcsolatában, de nem az a megoldás, hogy félrekefélünk. Vagy te is ezt csinálnád, ha a pároddal átmenetileg gondjaid volnának?
2009. jún. 19. 11:03
 22/26 A kérdező kommentje:
nem,én otthagynám a jelenlegit,mert nem tudnék egy szerre két pasival lenni. Nem tudnék a szemébe nézni.
2009. jún. 19. 14:04
 23/26 A kérdező kommentje:
tudom,hogy nem szép dolog,de nagyon szeretem ezt a pasit!Teljesen odavagyok érte...nem vagyok egy lelketlen k...ha csak egy numerára kéne,nem vele kezdtem volna,mert numerát bárhol kaphatnék.
2009. jún. 19. 14:06
 24/26 anonim ***** válasza:
Na és azt el tudod viselni, hogy miután veled van, akkor hazamegy a családjához, és esetleg a barátnőjével is együtt van? És mi a garancia arra, hogy téged nem csal majd meg?
2009. jún. 19. 14:14
 25/26 A kérdező kommentje:
hát igen,bár elég zsúfolt a napirendje,munka meg család meg sportol is,szóval nem hinném hogy egy harmadik nőt is bevállal...ami pedig a barátnőjét illeti,igen,előfordulhat,de közben tuti rám gondol és nem olyan jó neki mint amilyen velem.ez tuti.Nagyon szenvedélyes nő vagyok ugyanis,amit tőlem kap,azt nem kapja meg otthon.
2009. jún. 19. 19:17
 26/26 anonim ***** válasza:
en egy nos ferfiba vagyok szerelmes nem voltam vele meg ugysem de kivanom es o is...........lehet csk egy kalandra vagyom.........hisz fiatal vagyok.......de neked tobb az eselyed igaz a gyerek akadaly de nem kell a pasi valjon meg ijesmi csk ott hagyja es kesz1sok ijen eset van.....a boldogsag szamit!
2009. jún. 23. 16:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!