Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit várnak a családos férfiak a szeretőjüktől?
Nem csak szexet. Igen, amit írtál, odafigyelést, és meghallgatást is. Többet közt. Mert mi van otthon? Ugatás, morgás a koszos zokni miatt, állandó házimunka, szex helyett mosogatás. És ez akkor is így van, ha házimunkát megosztják a felek egymás között, mert a legtöbb feleségnek semmi sem jó. Nekem az a meglátásom, hogy a nő férjhez megy, megszerzi a pasit, gyereket, kacsalábon forgó házat beépített sárkánnyal :S
Másik lehetőség, hogy a férfi megrögzött szoknyapecér, akkor meg nincs mit tenni.
Ha nem családos, akkor valszeg van valakije, csak nincsenek összeházasodva, különben nem írná a kérdező, hogy ő a szerető...
amúgy szerintem 2 dolog miatt kell egy pasinak másik nő a barátnő/feleség mellett: 1.van kinek panaszkodni, kiönteni a lelkét, megnyugodni és 2.szexre. Ennyi.
10 nem egyedülálló férfi közül 9 nem fogja az eredeti nőt a szeretőért otthagyni...
ha te vagy az a bizonyos 3.azaz a szerető,te fogsz a legnagyobbat koppanni.tapasztalat.
1feleség
Na,akkor pontositok: van a pasinak egy barátnője,akivel együtt él és van egy gyerekük. Viszont nem a felesége.
Egyébként tisztában vagyok az esélyeimmel,hogy a családos pasik nem fogják otthagyni a biztos hátteret. Nem is megyek ennyire előre. Nem érdekel mi lesz évek múlva.Most csak az számit hogy odavagyunk egymásért,minden érintésébe,csókjába beleborzongok...:)
Szerintetk belémszerethet? Ő tudja hogy szeretem.Igy konkrétan nem mondtam neki de utaltam rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!