Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit várnak a családos férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit várnak a családos férfiak a szeretőjüktől?

Figyelt kérdés
Elsősorban szexet vagy inkább odafigyelést,törődést? Életemben először vagyok ilyen helyzetben( én vagyok a szerető) és nem tudom,mire gyúrjak rá,ha meg akarom hóditani! Nem csak egy p.akarok lenni neki.
2009. jún. 18. 19:15
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nem rondítasz bele akkor minek írod, h családos? írd, h egyedülálló
2009. jún. 18. 19:29
 12/26 anonim ***** válasza:
24%

Nem csak szexet. Igen, amit írtál, odafigyelést, és meghallgatást is. Többet közt. Mert mi van otthon? Ugatás, morgás a koszos zokni miatt, állandó házimunka, szex helyett mosogatás. És ez akkor is így van, ha házimunkát megosztják a felek egymás között, mert a legtöbb feleségnek semmi sem jó. Nekem az a meglátásom, hogy a nő férjhez megy, megszerzi a pasit, gyereket, kacsalábon forgó házat beépített sárkánnyal :S

Másik lehetőség, hogy a férfi megrögzött szoknyapecér, akkor meg nincs mit tenni.

2009. jún. 18. 19:44
 13/26 anonim ***** válasza:

Ha nem családos, akkor valszeg van valakije, csak nincsenek összeházasodva, különben nem írná a kérdező, hogy ő a szerető...

amúgy szerintem 2 dolog miatt kell egy pasinak másik nő a barátnő/feleség mellett: 1.van kinek panaszkodni, kiönteni a lelkét, megnyugodni és 2.szexre. Ennyi.

10 nem egyedülálló férfi közül 9 nem fogja az eredeti nőt a szeretőért otthagyni...

2009. jún. 18. 19:53
 14/26 anonim válasza:
100%

ha te vagy az a bizonyos 3.azaz a szerető,te fogsz a legnagyobbat koppanni.tapasztalat.

1feleség

2009. jún. 18. 20:42
 15/26 A kérdező kommentje:

Na,akkor pontositok: van a pasinak egy barátnője,akivel együtt él és van egy gyerekük. Viszont nem a felesége.

Egyébként tisztában vagyok az esélyeimmel,hogy a családos pasik nem fogják otthagyni a biztos hátteret. Nem is megyek ennyire előre. Nem érdekel mi lesz évek múlva.Most csak az számit hogy odavagyunk egymásért,minden érintésébe,csókjába beleborzongok...:)

Szerintetk belémszerethet? Ő tudja hogy szeretem.Igy konkrétan nem mondtam neki de utaltam rá.

2009. jún. 18. 20:46
 16/26 anonim ***** válasza:
39%
Szóval nem egy házasságot, hanem egy kapcsolatot, ÉS egy gyerek életét cseszed el, aki végképp nem tehet semmiről. Szégyellhetnéd magad. Lehet lepontozni, nem érdekel.
2009. jún. 18. 20:56
 17/26 anonim ***** válasza:
50%
Ja, és még valami: ha van egy barátnője és egy gyereke, az már bizony család. Még akkor is, ha erről nincs papírja.
2009. jún. 18. 20:57
 18/26 anonim ***** válasza:
39%
Szégyelld magad. fújj
2009. jún. 18. 21:07
 19/26 A kérdező kommentje:
ha annyira szeretné azt a nőt,akkor én nem lennék a képbe,nem?
2009. jún. 18. 21:13
 20/26 A kérdező kommentje:
na.de eltértünk a kérdésemtől: mit vár el tőlem? Milyen legyek hogy boldoggá tudjam tenni? eddig csak egy értelmes választ kaptam
2009. jún. 18. 21:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!